Beleef je bruiloft opnieuw met onze Trouwalbums

Jullie trouwdag was fantastisch, je denkt er nog graag vaak aan terug. En dat verdient een schitterend trouwalbum met de mooiste herinneringen aan die speciale dag… Laat jullie dag voorbij komen met de mooiste foto’s van jullie bruiloft in een waanzinnig album.

Al onze albums worden gemaakt van hoogwaardig fotopapier van Fuji. Bij onze pakketten Classic en Classic Plus krijgen jullie een album met een afbeelding aan de buitenkant. De mogelijkheden zijn hier natuurlijk eindeloos. Wil je meer luxe dan hebben wij prachtige lederen albums bij onze pakketten Elegant en Excellent. Een ruime diversiteit aan leer en/of linnen in prachtige kleuren maakt het dat het helemaal jullie eigen album wordt.


Uitstraling

Al onze albums worden lay-flat gemaakt. Dit houdt in dat de pagina’s vlak liggen, door deze techniek ligt jullie trouwalbum extreem vlak, zijn de linker en rechterpagina mooi zichtbaar en heb je dus geen storende vouw in het midden.

Daarnaast ontwerpen wij onze albums helemaal op maat. Geen bruiloft is hetzelfde en dus ook geen album is hetzelfde. Door de jarenlange ervaring in de reclame industrie weten wij ieder trouwalbum zo te ontwerpen dat deze méér dan uniek is. Al bladerend door jullie boek zul je merken dat je je dag intens opnieuw kunt beleven. Onze trouwalbums geven wij modern vorm en wij weten de rust te bewaren in het album waar het nodig is en juist de emotie te tonen wanneer het mag.

Elk moment

Wat wij belangrijk vinden is dat jullie trouwalbum het verhaal verteld van de dag. Dus niet alleen maar een paar highlights. Daarom leveren wij ook niet albums met maar een paar spreads. Nee… je hebt bij ons een album van minimaal 35 spreads (70 pagina’s). Je kan immers van tevoren niet weten wat er allemaal voorbij komt op jullie dag. En dan wil je dat allemaal toch wel opnieuw kunnen beleven in een prachtig trouwalbum.

Herinneringen voor later

Onze albums uit de Classic en de Classic Plus serie worden geleverd met een prachtige opbergbox. Op deze manier kan je je album altijd weer netjes opbergen zonder dat er iets mee gebeurt. De albums van de Elegant en Excellent series worden geleverd met een luxe albumkoffer. Ideaal als je jullie album mee wilt nemen wanneer je bij vrienden en familie gezellig op de koffie gaat.

Ouderalbums

Jullie ouders kijken ook graag terug op jullie prachtige trouwdag. Deze ouder albums zijn een kopie van het grote trouwalbum in een handig klein formaat. Deze albums worden standaard meegeleverd bij de pakketten Classic Plus en Excellent, maar zijn ook altijd nog los te bestellen. Een geweldig cadeau voor je ouders, zodat ze nog lang mooie herinneringen hebben aan die mooie dag.