Award Winning Bruidsfotografie

Foto's met een verhaal

and the winner is

Op jullie trouwdag zorgen we dat we met een heerlijke dosis humor en een scherp oog zoveel mogelijk bijzondere momenten vast leggen. En omdat we zo scherp zijn krijgen we mede daardoor vaak de kans om unieke maar soms ook award winnende foto’s te maken. Met mooie prijzen op onze naam blijven we keer op keer op zoek gaan naar weer een nieuw uniek moment!

Niet alleen wij worden er blij van als een van onze foto’s in de prijzen valt, maar natuurlijk ook onze bruidsparen. Buiten de waardering om stimuleert het winnen van bruidsfotografie awards ons keer op keer het beste in onszelf naar boven te halen.

 

 

 

 

Masters of Dutch Wedding Photography

Master

Samen met Robbin en Marthe liepen we over de mooie boulevard van Monte Isola in Italië voor de bridal shoot. Toen daar ruim 30 Italiaanse schoolkinderen aankwamen wilde ik hier meteen iets mee doen. Echter gebeurde er weinig aangezien ze ons totaal niet konden verstaan, zelfs niet in het Engels. Pas toen ik Robbin en Marthe liet kussen begonnen ze spontaan te reageren en te gillen. Een knaller van een foto kwam hieruit waarmee we nu dan ook een toffe Master Award hebben gewonnen.

Masters of Dutch Wedding Photography

Master

Een verlegen dochtertje, die ieder mogelijk camera moment schuwt vanaf het begin van de dag. Maar door steeds contact met haar proberen te zoeken stiekem toch los komt en je dan opeens blijft volgen. Dat is wat er gebeurde op de bruiloft van Bart en Marga. Hun dochter was tot en met de ceremonie een ‘beetje’ verlegen maar wat is het heerlijk als een dochter de geborgenheid van een vader zoekt en tijdens de ceremonie recht in mijn lens kijkt. Een goud moment wat later beloond werd met een prachtige Masters of Dutch Wedding Photography Award.

Masters of Dutch Wedding Photography

Master & Bruidsfoto Award & MyWed

De ceremonie bij Domaine d’Heerstaayen was net begonnen. Froukje en Marc kwamen tussen hun gasten aanlopen terwijl de kinderen al bij Babs Con stonden te wachten. Dat ze eigenlijk niet konden wachten werd snel duidelijk toen Joep een handvol met bladconfetti richting het bruidspaar gooide. Dat Marc dit niet had zien aankomen is wel te zien haha. Wat wij niet zagen aankomen is dat deze foto zo enorm gewaardeerd wordt en inmiddels al 3 awards op zijn naam heeft staan.

bruidsfoto award

klaar voor de huwelijksdag

Achter haar moeders kaptafel, met een glimlach vol liefde, was Saskia klaar voor haar Huwelijksdag. Klaar om later haar Dave het ja-woord te gaan geven. Wat Dave nog niet wist is dat we ’s morgens eerst nog een fotoshoot hadden gemaakt in boudoir stijl als verrassing voor later. Deze ging geweldig en we hadden schitterende foto’s gemaakt, in deze laatste foto kan je dan ook duidelijk zien dat Saskia had genoten van dit moment en dat haar nog een geweldige dag stond te wachten.

bruidsfoto award

bruidegom in beeld

Het was op Chateau de Raay waar Valéry en Elke trouwden. Een prachtige dag met de zon hoog aan de hemel. Iedereen was zeer opgetogen en niet alleen aan het genieten van het weer maar vooral van dit heerlijke bruidspaar. Valéry is een geweldige kerel met veel humor, waardoor we natuurlijk snel los kwamen en daardoor prachtige bruidsfoto’s konden schieten.

Dat achteraf dit een bijzondere bruidsreportage zou worden wisten we toen nog niet. Maar uiteindelijk is één van de foto’s uit deze huwelijksreportage de winnende foto van de Bruidsfoto Award geworden.