Werkwijze

wat kan je verwachten

Gefeliciteerd! Jullie hebben je verloofd en de leuke voorbereidingen voor jullie grote dag kunnen beginnen! Wanneer je keuze op mij gevallen is voor het vastleggen van jullie dag, laat me dit dan zo snel mogelijk weten. Mijn agenda loopt altijd erg snel vol dus het is belangrijk mij tijdig te informeren over jullie bruiloft.

"kijken of de "klik" er tussen ons is"

Wanneer jullie dit gedaan hebben maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek zal al in een vroeg stadium van jullie voorbereidingen plaatsvinden. Zorg er wel voor dat je al een duidelijk beeld van de dag hebt, op deze manier kan ik mijn offerte hier mooi op laten aansluiten.

Dit kennismakingsgesprek is een erg belangrijk gesprek en hier zal ik dan ook alle tijd voor nemen. Het is namelijk goed om te kijken of de “klik” er tussen ons is. Laten we eerlijk zijn, ik ben de hele dag bij jullie en jullie moeten wel jezelf kunnen zijn. Na dit gesprek ontvang je van ons een uitgebreide offerte.


 

Na akkoord op deze offerte zal ik jullie reservering omzetten in een boeking en jullie een orderbevestiging sturen.
Enkele weken voor jullie trouwdag zullen wij contact met jullie opnemen om de laatste details door te nemen (oa dagplanning, adressen, telefoonnummers etc).
Tijdens jullie trouwdag zal ik mezelf mengen in jullie gezelschap en op deze manier alles op een ontspannen manier vastleggen.
Echter wanneer we de fotoshoot gaan doen zal ik alles geven wat ik heb en hier van jullie de mooiste foto’s schieten.
Enkele dagen na jullie bruiloft stuur ik jullie een sneak preview waarmee jullie iedereen al omver kunnen blazen.
Hierna zal ik voor jullie alle foto’s gaan uitselecteren, bewerken en uiteindelijk een waanzinnig album maken. Hier heb ik wel enkele weken voor nodig, en in het hoogseizoen kan dit helaas nog wel eens verder oplopen…
Dit album ontvangen jullie van mij digitaal ter goedkeuring. Eventuele op- of aanmerkingen hierop zullen door mij verwerkt worden en na een akkoord zal dit album geproduceerd gaan worden.
Zodra het album klaar is maken wij er een mooi pakketje van en sturen we het jullie zo snel mogelijk op! Tevens zetten we alle foto’s klaar voor jullie zodat jullie deze op hoge resolutie kunnen downloaden en jullie familie en vrienden kunnen gaan verrassen met de mooie foto’s.

 

Albert Einstein

Albert Einstein

theoretical physicist and philosopher of science

"The most beautiful thing we can experience is the mysterious.
It is the source of all true art and science."