bruidsparen

aan het woord

beleef onze bruiloften

Het is altijd fijn als een bruidspaar tevreden is over het resultaat. Wij stoppen de nodige energie en passie in iedere bruidsreportage. Een goede voorbereiding, de trouwdag zelf maar ook zeker de nabewerking en het maken van een prachtig album hoort bij ons totaalpakket.

Des te leuker als je dan positieve berichten ontvangt van je bruidsparen. Naast een goede indruk van ons portfolio of blog is het natuurlijk altijd fijn om te lezen wat de bruidsparen die jullie voor gingen vonden van onze service.

Oordeel zelf…

HARMONIE & REINOUT

HARMONIE & REINOUT

Bas is someone that truly cares about people and sees the best in them. It was a great chance to have him on our side on our wedding day. It made the impossible possible: capturing true and emotional moments of this special day while being invisible. What a great professional and artist! Hope it will be on our side for all the next key moments of our lives.

Thanks for everything Bas!

JANNIE & ARJAN

JANNIE & ARJAN

Wij hadden Bas als fotograaf en zijn in Fryslân getrouwd. Bas is een leuke geweldige fotograaf en een super gezellige vent. Hij maakt geweldige foto's we hadden geen betere kunnen wensen! Ik raad hem iedereen aan!

Bas Bedankt!

HEIN & RITA

HEIN & RITA

Bas is een ware vakidioot. Hij houdt van zijn vak en dat is sterk terug te zien in de foto's die hij maakt. Afgelopen juli was hij de fotograaf op onze bruiloft. Wat een passie heeft deze man zeg!

Hij zorgt voor een goede ontspannen sfeer en laat je die dag echt shinen. We zijn super trots op de foto's die hij heeft gemaakt! Dit mede door de fantastische support van zijn vrouw Ellen. Dank jullie wel Bas & Ellen!

WENDY & BASTIAAN

WENDY & BASTIAAN

Na het kennismakingsgesprek hoefden we niet lang na te denken. Bas zou de fotograaf op onze bruiloft worden! Een echte vakman, waarbij we ons meteen op ons gemak voelde. We hebben geen seconde spijt gehad van deze beslissing. Bas doet wat hij belooft, stelt je op je gemak en is een echte sfeermaker die alle bijzondere momenten vast weet te leggen.

De foto's zijn prachtig geworden!! We hebben genoten van je aanwezigheid en genieten nog iedere dag van de mooie foto's. Bas, bedankt voor de bijzondere herinnering aan onze mooiste dag.

BRAM & JANINE

BRAM & JANINE

Bas was 9 juni 2018 de hele dag op onze bruiloft. Een echte gepassioneerde vakman met gevoel voor humor! Hij liet iedereen ontspannen voor de camera en zorgde zo voor een ontspannen sfeertje. Ook kinderen geen probleem, zonder veel moeite kreeg hij onze boys mooi in beeld!

Bas is geruisloos en bij ieder bijzonder moment, of juist een verveelde gaap van onze boys tijdens de ceremonie precies op tijd!! Op de dansvloer ging bas helemaal los en zorgde dat de feestvierders goed in beeld kwamen. Zelf kwam hij regelmatig onder het bier...;)

Wij hebben genoten en zijn erg trots op de Sneakpreview die wij al hebben gekregen!

Bedankt Bas!

ANKE & SEBASTIAN

ANKE & SEBASTIAN

We received the albums yesterday and it was absolutely great last night to sit on the sofa and have a look at all those wonderful pictures together! Thank you very much again for everything - especially for shooting us in the way we really are and in the very special way of how we are together. The pictures will always capture our true love and happiness on that very special day and how the spark jumped over to our guests. We wish you all the best for the future, too, both professionally and personally, and of course, we will happily recommend you to our friends. It would be lovely to see each other again one day.

JOOST & MANDY

JOOST & MANDY

Bas is gewoon geweldig!
Hij heeft onze bruiloft op Ibiza nog leuker gemaakt. Hij maakt schitterende foto’s met een creatieve insteek en oog voor de kleinste details. Zijn aanpak voor onze dag in de stijl van glamour / fashion heeft geweldig uitgepakt, wat een top foto’s heeft hij gemaakt.

Door zijn relaxte manier van werken is iedereen op zijn gemak, het leek wel of hij gewoon al jaren onderdeel van onze vriendengroep was. Verder deed hij het ook super met onze kids, wat toch ook altijd een uitdaging is met een kleine doerak van 5 erbij 🙂

Advies aan iedereen die nog een fotograaf zoekt voor de grote dag, stop met zoeken en bel Bas!

Liefs, Joost & Mandy

NIELS & CASSANDRA

NIELS & CASSANDRA

De mooist dag van je leven, maar wat moet daarvoor veel geregeld en gedaan worden. Maanden van voorbereiding en plannen, het vraagt vreselijk veel tijd. Over 1 ding konden we snel beslissen, na het bezoek van de Love and Marriage beurs was er geen enkele twijfel, Bas Driessen wilde wij graag als fotograaf. Niet alleen de klik van de camera maar ook die met de fotograaf is belangrijk!

Wij hebben de aanwezigheid van Bas als fotograaf op onze bruiloft als erg prettig ervaren. Wij willen Bas enorm bedanken voor het vastleggen van onze trouwdag! Bas verstaat zijn vak en heeft ontzettend veel humor, wat hebben wij veel lol gehad. Niks is voor hem teveel, hij is zelfs spontaan met een kraan 30 meter hoog gegaan, geweldige foto’s zijn het geworden. Wij konden echt onszelf zijn tijdens de shoot, lekker ontspannen en lol maken. Dit was voor ons erg belangrijk. Ook onze gasten waren erg enthousiast over Bas zijn aanwezigheid tijdens de dag.

Het resultaat is verbluffend, super gave mooie niet standaard foto’s. Wij vinden Bas zijn stijl geweldig. Elke keer wanneer wij de foto’s bekijken, denken we met veel plezier terug op onze onvergetelijke dag.

Bas je bent een geweldige gezellige fotograaf! Dank je wel!

MICHEL & LAURA

MICHEL & LAURA

Hi Bas,

Wat hebben wij een fantastische keuze gemaakt met jou als fotograaf. Op de beurs stond je met een prachtige stand en daar merkte wij direct hoeveel passie je voor je vak hebt. Je bent een fotograaf waar niets te gek voor is. Alles kan en alles mag. Je bent enorm creatief, dit merkte wij gelijk bij de pre-weddingshoot. Zo'n pre-weddingshoot is overigens een aanrader voor iedereen, want op deze manier kun je je alvast goed voorbereiden op de grote dag.

Op de grote dag heb je ons vanaf begin tot eind vermaakt en prachtige foto's gemaakt. Ook de gasten vonden jouw aanwezigheid echt ontzettend leuk. Door jouw spontaniteit en humor voelt iedereen zich op zijn gemak om op de foto te gaan. Hierdoor krijg je super leuke, spontane en ontspannen foto's.

Het album hebben wij nu enkele maanden in bezit en iedere keer als wij hem bekijken zijn wij dol gelukkig. Prachtige foto's in een prachtig boek! Ook de ouder albums en de grote foto op canvasdoek zijn zeer in de smaak gevallen. Onze ouders waren hierdoor enorm verrast.

Bas is een top fotograaf en samen met Ellen weten ze je altijd te verrassen.

Enorm bedankt voor de prachtige foto's en wie weet tot de after-weddingshoot 🙂

Liefs,
Michel en Laura

ROB & DEWY

ROB & DEWY

6-6-2015 was onze dag. Ik weet nog goed de avond dat Bas bij ons op gesprek kwam, het was alsof we hem al jaren kende zo gezellig was het. Heel vertrouwd! Nadat hij weg was zeiden we eigenlijk al meteen dat word onze bruidsfotograaf, de andere kandidaten waren bij voorbaat al afgevallen.

We hadden besloten om i.p.v. enkele uren Bas de hele dag erbij aanwezig te laten zijn. Dit zodat we echt onze hele dag mooi op foto's vast gelegd hadden. En zodat er een album gemaakt kon worden waar echt het verhaal van onze dag verteld kon worden.

Bas is echt een top fotograaf! Niet alleen is hij super spontaan en kun je er verschrikkelijk mee lachen, ook is hij echt een PRO. Hij doet echt alles voor het perfectie kiekje. Zo lag hij b.v in de kerk op de grond voor een perfect shot, de mensen achterin de kerk dachten dat hij niet goed was geworden en was gevallen, hihihi.

Onze gasten waren ook zeer zeker te spreken. Zo gaf een van onze gasten (1 jaar voor ons getrouwd) aan dat hij het jammer vonden dat hij hem niet op hun bruiloft als fotograaf had. Maar ook andere gasten waren enthousiast en zeiden ons dat als ooit hun grote dag was ze graag Bas als hun fotograaf wilde hebben.

WILLEM & NICOLE

WILLEM & NICOLE

Onze ceremoniemeester gaf ons de gouden tip "Niet verder zoeken je moet Bas Driessen als fotograaf nemen, die maakt echt geweldige foto's en is daarnaast een topgozer". Ze heeft zeker niets te veel gezegd!! Wat een enthousiasme en passie voor zijn werk straalt die man uit. Zijn gedrevenheid, perfectionisme en creatieve benadering maakt elke foto tot het perfecte plaatje met een uniek persoonlijk tintje. Daarnaast is het heel fijn een fotograaf te hebben die zowel je gasten als jezelf op het gemak stelt. Dit zorgt ervoor dat de foto's spontaan en relax zijn. Wij hebben van veel gasten de reactie gehad "wat een aardige,leuke en enthousiaste fotograaf". Ook wij delen die mening.

Wij willen dan ook alleen maar zeggen dat naast het feit dat Bas geweldige foto's maakt ook de uitspraak "een topgozer" zeker niet gelogen is. Bas, ontzettend bedankt!

LARS & BIANCA

LARS & BIANCA

Op de Love and Marriage Beurs kwamen wij Bas tegen en het was voor ons meteen duidelijk dat hij onze fotograaf zou worden. De "klik" was er meteen en de diversiteit in zijn foto's was precies wat wij zochten!

Op onze bruiloft zorgde Bas met zijn spontaniteit ervoor dat niet alleen wij, maar ook al onze gasten zich op hun gemak voelden. Tot op de dag van vandaag krijgen wij te horen wat voor een geweldig leuke fotograaf wij hadden en dit kunnen wij alleen maar beamen.

Bas is erg creatief, neemt alleen genoegen met perfectie, staat open voor ideeën en laat je ontspannen met zijn humor. Inmiddels is ons fotoalbum binnen en het is echt een juweeltje geworden. Het zijn niet alleen maar foto's, er wordt echt een verhaal verteld. Ook ons thema "vintage" komt duidelijk naar voren. Het is een prachtige herinnering van een geweldige dag, die wij dankzij Bas kunnen blijven herbeleven.

DORIAN & MONIQUE

DORIAN & MONIQUE

Wanneer u besluit om Bas uit te nodigen als fotograaf bij uw bruiloft voegt u er automatische een nieuwe dimensie aan toe. Naast zijn professionele werk als fotograaf en het daarbij gewenste resultaat hebben wij (en onze gasten) een onvergetelijke ervaring gehad. Bas weet op een luchtige manier iedereen op de gevoelige plaat te zetten, wat resulteert in een uniek fotoboek waar wij heel trots op zijn.

Als we de dag met vrienden en familie nogmaals aan het doornemen zijn dan wordt er ook altijd gesproken over die fotograaf die het zo leuk deed. Wij kijken terug op een schitterende dag, en met het fotoalbum van Bas is dit een genot!

Groeten Monique en Dorian

 

JOHAN & CLAUDIA

JOHAN & CLAUDIA

22 Augustus 2014 was het zover… onze grote dag! De dag vloog voorbij, van hoogtepunt naar hoogtepunt. Wat een geluk dat de sfeer, al die hoogtepunten en intieme momenten perfect zijn gevat in een ongelofelijk mooi album! Het album is een perfecte weergave geworden van de sfeer en onze beleving van de dag.

Vanaf het eerste moment dat we Bas ontmoetten op de Love & Marriage beurs in Den Bosch waren we enthousiast over zijn stijl en persoonlijkheid. We wisten meteen: die fotograaf willen we hebben!

Op onze trouwdag was Bas meer dan alleen ‘de fotograaf’, waarbij hij zijn aanwezigheid perfect wist te doseren. Bas heeft echt het vermogen om iedereen op zijn gemak te kunnen stellen. Wat hebben wij en onze gasten veel gelachen! Naast alle enthousiaste reacties op ons album horen we dan ook vaak: ‘Wat is die fotograaf een leuke vent!’.

Ook de fotoshoot is een hele mooie herinnering geworden. Het voelde heel natuurlijk, niet te statisch, maar met elkaar leuke momenten beleven die ook nog worden vastgelegd. Waarbij oog voor detail en het zien van unieke mogelijkheden voor foto’s, op de verschillende locaties, Bas op het lijf zijn geschreven. Wat een creativiteit! Precies hetgeen waarom wij Bas zo graag als fotograaf voor onze bruiloft wilde hebben.

De belofte ‘Laat u verrassen’ heeft Bas meer dan waar gemaakt. Positief verrast zijn we zeker. Op alle fronten zijn onze verwachtingen overtroffen!

Bas, we hebben je ervaren als een ontzettende professionele en gepassioneerde fotograaf en een hele sympathieke vent! Dankjewel voor alle mooie herinneringen!

DAVE & SASKIA

DAVE & SASKIA

Bas wat een top fotograaf ben je en wat een prachtig bruidsalbum heb je voor ons gemaakt! In de voorbereidingen naar onze bruiloft toe, was het ons direct duidelijk wie de foto's van ons huwelijk moest gaan maken. We kregen doormiddel van jouw website meteen een prachtig beeld van hoe het allemaal kan. We zagen meteen hoe veelzijdig je bent in bruidsfotografie.

Op de dag zelf was het erg mooi om die gedrevenheid en passie voor het vak fotografie terug te zien. Iedereen sprak vol lof over je en na het zien van het album alleen nog maar meer. We willen je daar graag nogmaals voor bedanken. Bedankt voor het onvergetelijk maken van onze huwelijksdag!

Groetjes Dave en Saskia

CHRIS & LYDIA

CHRIS & LYDIA

De fotoshoot met Bas was echt te gek. We hebben een prachtig fotoalbum ontvangen, waar we enorm van onder de indruk waren. Bas durft buiten de gebaande paden te denken en weet bijzondere momenten op een verrassende manier vast te leggen. Elke foto heeft iets unieks.

Naast dat Bas een hele gezellige bruiloftsgast was, heeft hij onze verwachtingen als fotograaf overtroffen.

Nogmaals super bedankt Bas!

BABETTE & PETER PAUL

BABETTE & PETER PAUL

Bas heeft onze trouwdag op een prachtige en originele manier op de plaat gezet. De voorbereidingen, een lekker ontspannen fotoshoot op een industriële locatie en de reportage van onze ceremonie en feestelijkheden lijken Bas gemakkelijk af te gaan. Hij gaat ontspannen te werk (bij ons met een second-shooter) en pakt de juiste sfeer.

Wij hadden onze locatie vrij extreem uitgelicht, maar dat wist onze fotograaf prima naar zijn hand te zetten; Bas is een fotograaf waar je gemakkelijk vertrouwen aan geeft.

Bij de afwerking van het album heeft Bas voldoende ruimte gegeven voor aanpassingen, die uiteindelijk zíjn werk nog persoonlijker maakten. De kwaliteit van fotografie en afwerking is zeer hoog.

Oh, nog een detail, als bruidspaar moet je wel een beetje durven… Let it go !!!

IRMA & MAARTEN

IRMA & MAARTEN

Voor ons konden wij geen betere fotograaf denken, meedenkend, meegaand en veel aandacht voor onze wensen! Met regelmaat genieten we nog steeds van de foto's die Bas van ons geschoten heeft. Wat zijn we blij dat we hem hadden gekozen.

Ook onze gasten praten nog altijd over de fotograaf van onze bruiloft. De fotoshoot was hilarisch! Deze zat vol humor en dat breekt zo'n dag mooi. Natuurlijk met een mooie fotolocatie is het helemaal af! We kregen dan ook super leuke reacties. Wij danken jullie nogmaals voor alles, het was in één woord grandioos! We zullen je bij ieder bruidspaar zeker aanraden…

BARRY & KARIN

BARRY & KARIN

We hebben enorm genoten van een fantastische dag waarbij Bas precies aanvoelde wat wij belangrijk vonden en hele goede suggesties had! Zelfs het beklimmen van een 20 meter hoge kraan om zodoende nog net iets mooiere foto's te krijgen, hield hem niet tegen!

We hebben het gewoon super leuk en gezellig gehad, ook onze daggasten waren laaiend enthousiast over de manier waarop Bas met iedereen omging! Het eindresultaat: een geweldig stoere bruidsreportage met foto's waar we enorm trots op zijn!

CAROLIEN & SANDER

CAROLIEN & SANDER

07-09-2012 was onze dag, mede dankzij Bas kunnen wij met enige regelmaat terug kijken op deze mooie dag. Bas heeft een extra randje gegeven aan onze dag, de omgang met onze dag gasten was super, zo nu en dan een dolletje met onze gasten en niet te vergeten met ons ;-).

Bas heeft tijdens de ceremonie heel erg goed de emoties vast weten te leggen, de foto's zeggen meer dan genoeg. Precies zoals wij het graag wilden hebben, niet teveel geposeerde foto's maar echte foto's.

We hebben veel positieve reacties over Bas gehad, en toen het boek klaar was waren de reacties helemaal overweldigend!! Wat een prachtstuk is het geworden.

Niks is te gek voor Bas, 's avonds tijdens onze openingsdans lag Bas languit op de dansvloer om de mooiste foto's van ons te maken. Gelukkig hadden de gasten daar ook oog voor en maakten weer een foto van Bas, die daar op de grond lag.

Bas nogmaals bedankt voor jou invulling en creativiteit op onze dag. Je bent een fijne vent!!

TONKI & ELGAR

TONKI & ELGAR

Tijdens de voorbereidingen voor de bruiloft waren we er snel uit. Wij wilden geen standaard foto's dus Bas moest onze fotograaf worden. De foto's hebben een moderne uitstraling en het oog voor detail maakt het tot een perfecte fotoreportage. Naast de prachtige fotoreportage zijn de foto's van de bijzondere momenten zoals de ceremonie heel mooi vastgelegd en zijn de emoties weer bijna voelbaar.

Naast het prachtige eindresultaat hebben we het contact met Bas voor de bruiloft en op de dag zelf als zeer prettig ervaren. Het enthousiasme en de ideeën van Bas zorgden ervoor dat wij volledig het vertrouwen hadden op een echte verrassing.

Wanneer we terug denken aan deze geweldige dag en kijken in het trouwalbum herbeleven we 25 mei 2012 steeds weer met een glimlach. De meest dierbare en leuke momenten zijn prachtig vastgelegd.

Bas nogmaals bedankt!
Elgar en Tonki Tip