Beleef je bruiloft opnieuw met onze Trouwalbums

Jullie trouwdag was fantastisch, je denkt er nog graag vaak aan terug. En dat verdient een schitterend trouwalbum met de mooiste herinneringen aan die speciale dag… Laat jullie dag voorbij komen met de mooiste foto’s van jullie bruiloft in een waanzinnig album.

Al onze albums worden gemaakt van hoogwaardig silk fotopapier. Er zijn eindeloze keuzes uit onze Classic, Elegant en Exquisite albums. Een ruime diversiteit aan materialen in prachtige kleuren maakt het dat het helemaal jullie eigen album wordt.


Uitstraling

Al onze albums worden lay-flat gemaakt. Dit houdt in dat de pagina’s vlak liggen, door deze techniek ligt jullie trouwalbum extreem vlak, zijn de linker en rechterpagina mooi zichtbaar en heb je dus geen storende vouw in het midden.

Daarnaast ontwerpen wij onze albums helemaal op maat. Geen bruiloft is hetzelfde en dus ook geen album is hetzelfde. Door de jarenlange ervaring in de reclame industrie weten wij ieder trouwalbum zo te ontwerpen dat deze méér dan uniek is. Al bladerend door jullie boek zal je merken dat je je dag intens opnieuw kunt beleven. Onze trouwalbums geven wij modern vorm en wij weten de rust te bewaren in het album waar nodig en juist de emotie te tonen daar waar het mag.

Elk moment

Wat wij belangrijk vinden is dat jullie trouwalbum het verhaal verteld van jullie trouwdag. Samen met jullie wordt er een selectie gemaakt uit de foto’s die jullie graag in het album terug zien. Op deze manier bepalen jullie zelf de highlights en wordt het een bijzondere herinnering. Onze albums hebben minimaal 25 spreads (50 pagina’s).

Herinneringen voor later

Onze Classic en Exquisite albums worden geleverd met een prachtige opbergbox. Op deze manier kan je je album altijd weer netjes opbergen zonder dat er iets mee gebeurt. De Elegant albums worden geleverd met een luxe albumkoffer. Ideaal als je jullie album mee wilt nemen wanneer je bij vrienden en familie gezellig op de koffie gaat.

Mini albums

Jullie ouders of kinderen kijken ook graag terug op jullie prachtige trouwdag. Deze mini albums zijn een kopie van het grote trouwalbum in een handig klein formaat. Deze mini albums zijn optioneel bij te bestellen. Een geweldig cadeau voor je ouders en/of kinderen, zodat ze nog lang mooie herinneringen hebben aan die mooie dag.