Blog

Beleef onze bruiloften

Boek nu jullie bruidsfotograaf

zijn we nog beschikbaar?

Populaire trouwdagen zijn natuurlijk snel volgeboekt, dus reserveer bijtijds jullie trouwdatum.
Willen jullie checken of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum klik dan op de knop hieronder

 

Beleef onze Bruiloften op ons Blog

 

TOCH TROUWEN IN CORONA TIJD

We hebben de handen ineengeslagen met een waanzinnige buitenlocatie en een luisterrijke trouwambtenaar om er voor te zorgen dat de bruidsparen van nu toch kunnen gaan trouwen, ondanks dat we last hebben van de regels omtrent Corona. Als ondernemers uit de trouwbranche hebben we de koppen bij elkaar gestoken en hebben een prachtig trouwconcept klaargestoomd. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat het draait om de beleving als je gaat trouwen.

Wil je meer weten bekijk dan onze Corona pagina.

Trouwen in je eigen Boomgaard | Pieter & Iris

Hoe speciaal is het als je de mogelijkheid hebt in je eigen boomgaard te trouwen? Pieter en Iris konden deze droom waarmaken. Wat het voor mij extra leuk maakte is dat het bruidspaar woont in mijn “buurdorp” Boven Leeuwen. Hierdoor konden we foto’s maken op die mooie plekjes die voor mij zo bekend zijn. 

Read More

Een topdag met Caroline en Dennis bij de Arendshoeve

Wat een mooi paar zijn Caroline en Dennis, en wat hebben we een mooie dag gehad. Ze hadden in de ochtend ieder een eigen hotelkamer bij de Arendshoeve. Toen ik de eerste paar foto’s had geschoten wist ik “Dit wordt een topdag!” Na een first look op de rode loper hebben we prachtige foto’s gemaakt in de Sint Jans Kerk in Gouda.

Read More

Bram & Janine trouwen bij ’t Veerhuis in Opheusden

Bram en Janine zijn altijd druk met hun kledingwinkel. Maar voor hun grote dag hebben zij alles uit de kast gehaald. Graag neem ik jullie mee naar deze mooie dag waarin de liefde gevierd werd, de liefde tussen twee mensen, maar zeker ook de liefde van een gezin, van familie en vrienden. 

Read More

Een bruiloft bij De Oude Duikenburg | Jan & Gerlinde

Graag laat ik jullie wat zien van de mooie dag van dit heerlijke stel, Jan en Gerlinde. Wat een leuk bruidspaar is dit. En wat een waanzinnige fotoshoot hebben we in Culemborg gehad waarna er een buitengewoon mooie ceremonie volgde bij De Oude Duikenburg! Ik ben echt superblij met het eindresultaat. Kijk je mee?

Read More

Bas Driessen Photography genomineerd voor Bruidsfoto & Film Award 2018

Op 15 januari 2018 zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto & Film Award 2018. Bas Driessen Photography uit Beneden Leeuwen is genomineerd in de categorie Ceremonie. Uit een aantal van ruim 1.600 inzendingen koos de jury 80 foto’s en 5 films die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto & Film Award 2018. De BFFA wordt dit jaar voor de 14e keer op rij georganiseerd. In de 8 fotocategorieën zijn telkens 10 foto’s genomineerd. In de filmcategorie zijn 5 films genomineerd. Alle genomineerde bruidsfoto’s en -films zijn te vinden op www.bffa.nl.

Read More

Winterse bruiloft bij Het Rijk van de Keizer, Amsterdam | Kevin & Rianne

Mijn laatste bruiloft van 2017 is er echt een op het randje van het jaar. 

Een heerlijke winterse bruiloft 1 dag voor Kerst. Wat wil je nog meer. Een fantastische dag om al lekker in de romantische kerststemming te komen. Kevin en Rianne wisten heel goed wat ze wilden en hebben de dag heerlijk naar hun eigen hand gezet. Dit is ook zeker in de beelden terug te zien, het was een topdag!

Read More

Mooie Vows bij de Arendshoeve, Bergambacht | Marco & Nathalie

Marco en Nathalie, beide schipperskinderen, trouwden vanaf hun boten, die voor de gelegenheid naast elkaar afgemeerd lagen. Al tijdens de voorbereidingen werd duidelijk dat ze precies wisten wat ze wilden. Tot in de puntjes hadden zij hun grote dag voorbereid, en dit wierp zijn vruchten af.

Read More

Ties & Zsofia trouwen in Zeeland

Deze bruiloft had wel een heel lekker internationaal tintje. Ties en Zsofia, hij uit Nijmegen, zij uit Zwitserland, ontmoeten elkaar ergens op de wereld en het klikt meteen. Reeds gewoond over de hele wereld, kiezen zij er toch voor in het mooie Veere te gaan trouwen. Met een internationaal gezelschap, van over de hele wereld ingevlogen volgde er een ontspannen en romantische ceremonie in het gemeentehuis van Veere. Hierna gingen we naar Club Kaapduin, Koudekerke, hier hebben we heerlijk gefeest, tot in de kleine uurtjes. 

Read More

Jerney & Sander trouwen bij ’t Boshuys

Deze bruiloft heeft weer alle ingrediënten; mooie mensen die dolverliefd zijn op elkaar, fijne familie om het paar heen, een super lief en leuk bruidsmeisje, een te gekke locatie en prachtig weer. Meer hoef ik niet te zeggen, de foto’s spreken voor zich… Enjoy!

Read More
Check beschikbaarheid...

 

    ×