Onze tarieven

Bas Driessen Photography

Het maken van een mooie bruidsreportage begint natuurlijk met een kennismakingsgesprek. Zowel voor mezelf als ook voor het bruidspaar is het goed elkaar te kennen en te ontdekken of die “klik” er is. Mist deze klik namelijk dan kun je op je trouwdag niet jezelf zijn en worden de foto’s niet zoals je wenst. Daarnaast bespreken we ook jullie wensen en geven we jullie toffe en bruikbare tips. Dit alles om te zorgen voor een verrassende en geslaagde bruidsreportage.


EEN GESLAAGDE BRUIDSREPORTAGE

HEEFT ALLE HOOGTEPUNTEN VAN DE DAG

Ik ben van mening dat een geslaagde bruidsreportage alle hoogtepunten van de dag moet hebben, en dat zijn er nogal wat! Zo heb je natuurlijk het aankleden van de bruid, en indien mogelijk ook de bruidegom, het ophalen van de bruid, die blik als jullie elkaar voor het eerst zien, de ceremonie zelf, het aansnijden van de taart en natuurlijk een spetterende shoot waarin we gave foto’s maken van jullie samen.

waardevolle herinneringen

 

Onze tarieven starten voor een bruidsreportage al vanaf €1.850,00, hiervoor ben ik 6 uur aanwezig op jullie bijzondere dag. Onze waanzinnige collectie trouwalbums start vanaf €860,-. Wil je nu meer herinneringen in je album, dan komen wij graag langer op jullie bruiloft. Niets is ons te gek!

Wat krijg je sowieso?

  Een gezellig kennismakingsgesprek
  6 uur fotografie op jullie trouwdag
  Preview kort na de bruiloft
Preview slideshow online
Online galerij met alle bewerkte foto’s
Drone foto’s (Indien mogelijk & toegestaan)

 

Maar wat als je meer wilt?

Dan kan dat uiteraard, wil je meer van je bruiloft vastgelegd hebben dan blijven wij graag langer. Er is veel mogelijk. Denk aan extra fotograaf, trouwambtenaar. videograaf, destination wedding, noem maar op. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk.

 

 

 

Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld

Head Designer and Creative Director / Chanel

"What I like about photographs is that
they capture a moment that’s gone forever,
impossible to reproduce."