Bruiloft bij Finley – Het Witte Huis in Loosdrecht | Erik & Olla

Erik en Olla trouwden in het mooie Finley, Het Witte Huis in Loosdrecht. Een heerlijke locatie, zo mooi aan de Loosdrechtse plassen.

En wat waren Erik en Olla een mooi stel! Toen zij mij benaderden om hun grote dag vast te leggen had ik er meteen al enorm veel zin in. Hun thema; Millionaire for a day, hebben we goed doorgevoerd in de fotografie. Wat een mooie platen hebben we geschoten! Met af en toe een “stoute” knipoog is het helemaal geworden wat zij voor ogen hadden!

Met een prachtig onthaal bij het huis van Erik en Olla begon deze dag al goed. Mooie rose bogen versierd met rozen leidden ons naar de deur. Binnen was ceremoniemeester Mira al druk bezig met de voorbereidingen. Olla en haar moeder waren samen boven om de lingerie en daarna natuurlijk de jurk aan te trekken. Langzaam druppelden de dag gasten geheel in stijl met ‘a touch of pink’ binnen. De zenuwen werden bij iedereen groter en meer zichtbaar, hoe zou Olla eruit zien? Terwijl Olla met haar moeder nog druk bezig was de jurk aan te trekken, wat voor haar moeder overigens niet makkelijk was, werd Mira gebeld, Erik was onderweg. Alle vrienden en familie liepen naar buiten om Erik als echte ‘millionaire for a day’ aan te zien komen in zijn blauwe Chevrolet cabrio.


Toen Erik aangekomen was, kwam het moment dat Olla de trap af kwam steeds dichter bij. Iedereen verzamelde zich om de trap en even dachten we dat ze wel heel snel van de trap kwam, maar het was Mira. Ze vertelde dat Olla er klaar voor was, het kon beginnen. Als een prachtbruid kwam Olla de trap af. De enige woorden die ik hiervoor kan bedenken zijn sprakeloos en prachtig. Wat was dit mooi, ook Erik wist niet wat hij moest zeggen. Zo zei hij, ‘Ik heb een hele andere vrouw’ en ‘Ik weet niet wat ik nu moet zeggen’. Dit moment werd al snel verbroken door neefjes Berend en Joris die heel graag even een kusje wilde geven.

Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Erik-Olla-Finley-Loosdrecht-01 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Erik-Olla-Finley-Loosdrecht-02


millionaire for a day

Nu op weg voor de shoot, in de cabrio met Olla en Erik richting het park om dé foto van het jaar te maken. En ja hoor, het is gelukt. In het theehuis mochten we meteen naar binnen, waar het personeel meteen foto’s ging maken van een prachtige Olla. De shoot kon beginnen, veel moeite was er niet nodig om Erik en Olla mooi op de foto te krijgen. Dit paar wist precies wat ze wilden, echte modellen. Snel door naar het prieeltje waar Olla haar fotomomentje kreeg, hier is een geweldige foto uitgekomen waarvan zeker is dat niemand anders zo’n foto heeft. Na een paar foto’s in het park was het tijd om onderweg te gaan naar Finley’s. Dit is een prachtige trouwlocatie aan het water van de Loosdrechtse plassen. Onderweg werd het bruidspaar door iedereen nagekeken en er werden foto’s gemaakt. Ook bij Finley’s zijn er ontzettend mooie, stoere en toch romantische foto’s uitgekomen. Veel tijd was er helaas niet, want we moesten zorgen dat we weg waren voor de eerste gasten zouden arriveren. Net toen Erik en Olla in de auto zaten moest Erik toch nog even iets kwijt aan een vriend: ‘moet je horen hoe een vet geluid!’. Door naar het kerkje waar natuurlijk de foto’s van het bruidspaar en de auto gemaakt werden. Ook hier is er een prachtige foto van Olla gemaakt, waarvoor ze haar eigen inspiratie heeft gebruikt, wat het ontzettend leuk maakt.

Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Erik-Olla-Finley-Loosdrecht-03 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Erik-Olla-Finley-Loosdrecht-04 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Erik-Olla-Finley-Loosdrecht-05 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Erik-Olla-Finley-Loosdrecht-06 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Erik-Olla-Finley-Loosdrecht-11 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Erik-Olla-Finley-Loosdrecht-12 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Erik-Olla-Finley-Loosdrecht-13 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Erik-Olla-Finley-Loosdrecht-14 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Erik-Olla-Finley-Loosdrecht-15 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Erik-Olla-Finley-Loosdrecht-30 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Erik-Olla-Finley-Loosdrecht-21

tijd voor het ja-woord

Het was tijd om de gasten te geven waar ze al de hele tijd op zaten te wachten. Erik en Olla kwamen als een stralend, verliefd setje aan in de Chevrolet. Met rozenblaadjes ontvingen de gasten het bruidspaar, waarbij Joris en Berend nog even wat ‘extra’ naar ome Erik en tante Olla wilden gooien. Terwijl de gasten hun plek zochten in de zaal, zaten Olla met haar vader en Erik met zijn moeder te wachten. Toen de muziek startte stonden de gasten op en kwam Erik met zijn moeder binnen, een prachtig moment waarbij wat traantjes kwamen kijken. Ook het moment dat Olla met haar vader binnen kwam was ontzettend mooi en emotioneel. Nadat de BABS haar woordje had gedaan, werd het tijd voor het ja-woord, wat er heel overweldigend uitkwam bij beiden. Wat was dit mooi, ze kozen met volle teugen voor elkaar! Joris en Berend stonden al in de hal te wachten om de prachtige ringen te komen brengen, en ja hoor… hier kwamen ze aan. Wat zagen ze er prachtig uit, en ook bij hun waren de zenuwen te merken. Het was anders dan ze thuis geoefend hadden, maar desalniettemin ging het hartstikke goed. Het nog steeds stralende bruidspaar deed de ringen vol liefde bij elkaar om, nu was het definitief. Het feest kon beginnen!


Het zonnetje kwam door, en op de prachtige locatie hadden de vrouwen het erg gezellig met elkaar, en ook de mannen vermaakten zich prima met alle drank die daarbij kwam kijken. Er werden nog foto’s gemaakt met alle partners en de hele groep, wat overigens erg leuk was want hiervoor werd de boot van Finley’s midden op de Loosdrechtse plassen gegooid zodat ik een toffe foto kon maken. Toen was het helaas alweer tijd om te gaan. Erik en Olla, bedankt dat ik hierbij mocht zijn. Wat heb ik genoten en was het prachtig, ik wens jullie alle geluk samen!

Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Erik-Olla-Finley-Loosdrecht-22

 


Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Erik-Olla-Finley-Loosdrecht-23

 


Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Erik-Olla-Finley-Loosdrecht-24

 


Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Erik-Olla-Finley-Loosdrecht-25

 


Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Erik-Olla-Finley-Loosdrecht-26

 


Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Erik-Olla-Finley-Loosdrecht-27

You may also like