Bruiloft bij Slot Doddendael | Anton & Marlies

Wat een speciale bruiloft was dit. Het gebeurd niet elke dag dat de neef van je vrouw trouwt! We hebben al veel plezier beleefd aan de voorbereidingen met z’n allen en hadden dan ook erg veel zin in deze dag.

Marlies was al druk in de weer met kapper en visagie toen ik ’s morgens bij het huis van haar ouders aankwam. Met haar schoonzus als kapper en goede vriendin voor de visagie was het al een erg gezellige boel. Haar twee zussen en haar moeder hielden een oogje in het zeil. Marlies haar jurk hing al klaar in de mooie tuin, deze moest ik wel even vastleggen!


Hierna snel even naar Anton die bij zijn ouders was. Hoe speciaal was het dat zijn zus Ingrid, die goudsmid is, de manchetknopen en ringen zelf had gemaakt. Na een laatste check bij Anton of alles in orde was kon hij onderweg naar zijn bruid. In de gloednieuwe Audi scheurde hij over de dijk naar zijn Marlies toe.


De eerste blik van Anton op Marlies zei al meteen genoeg. Wow, wat een plaatje! Onder toeziend oog van de familie gingen we op weg voor deel 1 van de fotoshoot. We hoefden slechts de dijk over te steken om op de Kaliwaal mooie foto’s te maken in de Maas en Waalse natuur.


Ook wilden Anton en Marlies graag wat foto’s nemen bij hun huis, een mooie boerderij in het Leeuwense Veld. Dit hebben we gedaan, compleet met picknickmand waar een heerlijke fles champagne in zat.


Hierna konden we op weg naar Slot Doddendael te Ewijk voor de ceremonie. Onderweg konden we mooi nog even wat foto’s maken op de ruige parkeerplaats bij de bioscoop in Beuningen, wat een mooie plaatjes… Natuurlijk kon Anton het niet even laten een 180˚ spin te maken met deze dikke Audi TT.


De ceremonie, die zeer druk bezocht was, was erg intiem. Een vriendin van Marlies zong de sterren van de hemel en ook voor neefje Symen was een belangrijke rol weggelegd. Hij kwam de ringen brengen op de gave trapauto die hij van Ome Anton en Tante Marlies had gekregen.


Na de ceremonie, bruidstaart en borrel was het tijd voor het diner. Wat heerlijk dat Oma Ansen nog een mooi woord voor het bruidspaar had.


Hierna met piepende banden naar De Dijkgraaf te Maasbommel voor het feest.


Verrassingsact

Huwelijk DJ Marcel had al snel iedereen op de dansvloer. Daarna was het tijd voor de verrassingsact! Violiste Daniëlle van Berkom gaf samen met Marcel een mooie show weg door de combinatie van DJ muziek met haar moderne vioolspel. Wow, wat was dit mooi!


Het feest duurde nog tot in de late uurtjes en nadat ik eindelijk mijn camera weg kon leggen heb ik zelf ook nog lekker mee gefeest…

Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-01 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-02 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-03 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-04 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-05 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-06 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-07 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-08 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-09 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-10 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-11 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-12 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-13 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-14 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-15 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-16 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-17 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-18 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-19 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-20 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-21 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-22Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-23Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-25Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-26Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-27Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-24 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-28Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-33 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-29 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-30 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-31 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Anton-Marlies-32

You may also like