Een Betuwse bruiloft | Joan & Rutger

Wat een heerlijk maf stel zijn jullie! Wat hebben we gelachen met elkaar die dag.

De dag begon al vroeg in Tiel, waar Joan en Rutger wonen. We hebben dan ook in Tiel mooie foto’s gemaakt, bij de Stadswal van Tiel en in de prachtige tuin en boomgaard van de ouders van Rutger.

Hierna gingen we voor de ceremonie naar het Ambtmanshuis te Tiel. In de trouwzaal van dit mooie herenhuis uit de 16e eeuw gaven Joan en Rutger elkaar op hun wijze het ja-woord.

Na afloop vertrokken we naar het huis van Rutgers zijn ouders. In de tuin hadden zij een geweldige tent neergezet waar het huwelijk gevierd kon worden.

Na de bruidstaart en de borrel hebben we in de kersenboomgaard nog heel wat lol gehad toen we daar leuke foto’s hebben gemaakt. Helaas zijn ze niet allemaal geschikt voor publicatie, man man, wat een gekkigheid.

Een heerlijk diner in de vorm van een barbecue volgde waarna het feest goed los barstte en ging zelfs ik laat naar huis!

 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-08Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-09 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-10 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-11Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-03Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-02Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-04Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-18Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-05 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-06Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-19Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-07Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-12 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-13 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-14 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-15 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-16 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-17Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-22Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-25Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-23 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-24Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joan-Rutger-blog-21

You may also like