Een huwelijk op Kasteel Heeswijk | Raimon & Maureen

Whoop Whoop op 4 juli mocht ik weer richting Raamsdonksveer. Ik heb daar in de omgeving al vele bruidsparen mogen fotograferen en ik kan met recht zeggen dat het een van m’n favoriete omgevingen is. Die zaterdag zou het bijzonder heet worden. Maar daar kom ik later op terug. Top-visagist Judith van Vugt was al bij Maureen bezig op het moment dat ik binnen kwam. Krullen werden gezet en de make-up aangebracht. De jurk hing al mooi in de tuin klaar om op de foto te gaan. Wat een heerlijke sfeer was het. Ik had Maureen al eerder ontmoet op een andere bruiloft van vrienden van hun dus het voelde weer vertrouwd, net of je bij vrienden over de vloer kom. En met Judith heb ik ook al vaker gewerkt en als je een goede visagist wilt dan ben je bij haar aan het juiste adres.

Het werd tijd om even naar Raimon te gaan. Hij was samen met zijn ouders zichzelf aan het voorbereiden voor het grote moment. Met z’n Ford Mustang Cabrio uit 1966 vertrok hij richting Maureen. Daar stond iedereen en zijn aanstaande hem op te wachten. Wat een glimlach stond er op zijn gezicht zeg… Hup de tuin in en daar wachten tot Maureen hem kwam verrassen. En verrast was Raimon zeker…

Koekbouw en Kasteel Heeswijk

Het werd tijd om de daggasten even te verlaten en naar de fotoshoot locaties te gaan. Eerst werd het Koekbouw in Veghel aangedaan. Een werkelijk fantastische locatie met ongekende mogelijkheden. Groot en nostalgisch. Echt een plek om top foto’s te maken. Na het Koekbouw vertrokken we naar Kasteel Heeswijk. Hier hebben om het kasteel prachtige foto’s gemaakt. Ondertussen waren de daggasten ook gearriveerd en werd het tijd dat de entree van Raimon en Maureen plaatsvond.

Raimon en Maureen trouwden in de tuinen van Kasteel Heeswijk. Dat is zo ontzettend mooi, heerlijk bijgestaan met de mensen waar je om geeft elkaar het ja-woord te kunnen zeggen. Ik moest het samen met de videograaf Joeri wel afleggen want zoals ik al eerder zei het werd heet die dag. En heet… dat is nog zachtjes uitgedrukt. In de schaduw was het 38˚ Celsius. Poeh wat hebben we veel water gedronken. Dus niet alleen de mooie fantastische dag zelf maar ook de warmte hebben ervoor gezorgd dat ik deze dag niet meer zal vergeten.

De dag vervolgde met een heerlijk diner in de buitenlucht en sloot oorverdovend goed af met een waanzinnige feestavond.

raimon-maureen-01 raimon-maureen-02raimon-maureen-03Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Raimon-Maureen-14 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Raimon-Maureen-13 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Raimon-Maureen-12raimon-maureen-04Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Raimon-Maureen-10 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Raimon-Maureen-09 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Raimon-Maureen-08 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Raimon-Maureen-07raimon-maureen-05Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Raimon-Maureen-05 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Raimon-Maureen-04 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Raimon-Maureen-03 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Raimon-Maureen-02Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Raimon-Maureen-15 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Raimon-Maureen-16 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Raimon-Maureen-17 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Raimon-Maureen-18 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Raimon-Maureen-19raimon-maureen-06

You may also like