Vintage Bruidsreportage bij de NDSM werf in Amsterdam | Bart en Marga

23 April ging ik naar Ouderkerk aan de Amstel waar Bart zich klaar ging maken voor een bijzonder mooie dag. Het zou geen standaard bruiloft worden maar wel een die precies bij hun zou passen. Bart had geen traditioneel trouwpak en ook Marga had geen standaard jurk. Maar wat zagen ze er prachtig uit samen. Ook de twee dochtertjes en hun zoontje paste perfect bij ze.

NDSM werf

Voor de fotoshoot zouden we niet een romantisch parkje opzoeken maar we gingen vette fotoโ€™s maken op de NDSM werf in Amsterdam. Je komt daar werkelijk uren tekort, ieder hoekje is fantastisch. Kleurrijk en ruw, strak maar ook rustiek. Kortom perfect!

 

villa oldenhoff

Op een prachtige locatie midden in de polder bij Abcoude ligt Villa Oldenhoff. Een bijzondere bed and breakfast met een sfeervolle trouwzaal. Bij binnenkomst werden we warm verwelkomt door een Cubaanse band. Deze hadden ze speciaal geboekt omdat Marga uit Spanje komt en haar hele familie was overgekomen voor deze fantastische dag.

Er volgde een mooie huwelijksvoltrekking met veel persoonlijke momenten. Ze waren getrouwd! En toen kon er gefeest, gegeten en gedronken worden. Een geweldige middag was het nog.

Het is fantastisch dat geen een bruiloft hetzelfde is. Daarom vind ik mijn vak ook zo ontzettend leuk. En dat geen bruiloft hetzelfde is bewees ook deze grandiose maar toch intieme dag met Bart en Marga!

You may also like