Bruiloft op een Cruiseschip | Patrick & Marieke

Het is begin maart en Patrick en Marieke gaan trouwen. Nee niet op 1 dag maar verdeeld over maar liefst 3 dagen! En dan ook nog eens op een cruiseschip. Nou mijn geluk kan al niet meer op dus laat staan bij hun.

We beginnen de dag bij de ouders van Marieke in Plasmolen, daar is het huis gevuld met een aantal daggasten die staan te popelen om dit huwelijksweekend. Naast haar ouders wonen Patrick en Marieke zelf waar Patrick inmiddels zelf met de kinderen zich ook aan het klaarmaken is om later dé bruid, voor het eerst te gaan zien die dag.

Dan is het zover, de first look. Iedereen staat klaar, is vrolijk en heeft z’n mooiste kleren uitgezocht. Patrick komt aanlopen en ja hoor de eerste kus is gevallen. Wow. Prachtig…

Voor de fotoshoot zijn we naar de voormalige Honig fabriek in Nijmegen gereden. Dit karakteristieke gebouw heeft zoveel te bieden qua waanzinnige foto’s dat je hier altijd tijd te kort komt. Maar goed het was tijd voor de trouwerij met alle gasten. We vertrokken naar de Rijnkade in Arnhem.

Eenmaal aangekomen bij de Rijnkade lag daar het cruiseschip de Antonio Bellucci klaar. Het feestparadijs voor dit weekend. Na een overweldigend onthaal door alle gasten gingen Patrick, Marieke en ook ik aan boord.

Het programma kon beginnen. De ceremonie werd al varend over de Rijn voltrokken door een oom van Marieke, dat gaf een extra mooi emotioneel tintje aan de ceremonie aangezien het een verrassing was voor beiden. Eenmaal na het ja-woord gingen we naar het bovendek want de champagne mocht immers vloeien onder de muzikale klanken van niemand minder dan Saxofonist Benjamin Kuipers en zijn mannen.

Terwijl we onderweg waren over de wateren richting Schoonhoven werden de kinderen geëntertaind door Goochelaar Rich Magic in de Captains Corner. Halverwege kwam pianist Lodewijk van der Linden aan boord om later die avond tijdens het 7-gangen diner op te luisteren met prachtige muziek.

Inmiddels verstreken de uren, waren we aangemeerd in Schoonhoven en was de pre-party begonnen. Halverwege ben ik alvast naar mijn kamer gegaan omdat de volgende dag weer een prachtige maar ook energieke beleving zou worden.

Zaterdag konden alle bruiloftsgasten na een uitgebreid ontbijtbuffet de mooie binnenstad van Schoonhoven bezichtigen. Van dat laatste is weinig terecht gekomen aangezien het schitterend weer was en iedereen gezellig de terrasjes opzocht.

white party

Terwijl iedereen nog in Schoonhoven aan het genieten was werd ondertussen op de Antonio Bellucci alles voorbereid voor wat later een waanzinnig feest zou worden. De complete band van Joel Borelli kwam aan boord en begon met het opbouwen.

De meer dan 240 gasten kwamen weer terug aan boord, het feest mocht beginnen, en wat voor feest. Een heuse White Party met de geweldige band van Joel Borelli was begonnen. De voeten kwamen van de vloer, iedereen danste en zong. De glazen bleven gevuld. Kortom een fantastisch gezicht iedereen in het wit en nog lang niet van plan om überhaupt maar te gaan slapen of weer naar huis te gaan. Voor mij zat het er na twaalf uur op, ik had genoten en ging naar huis terwijl de muziek nog flink nagalmde over het water bij Schoonhoven.

Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Patrick-Marieke-01
Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Patrick-Marieke-06

Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Patrick-Marieke-02Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Patrick-Marieke-04Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Patrick-Marieke-08Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Patrick-Marieke-07Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Patrick-Marieke-05Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Patrick-Marieke-09 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Patrick-Marieke-10 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Patrick-Marieke-11 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Patrick-Marieke-12 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Patrick-Marieke-13 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Patrick-Marieke-14 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Patrick-Marieke-15

Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Patrick-Marieke-03Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Patrick-Marieke-17Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Patrick-Marieke-16

You may also like