Trouwen op de Westerbouwing Oosterbeek | Sander & Carolien

Carolien en Sander zijn toppers! Je zal denken “nou nou” maar dat zijn ze echt. Na elkaar een paar keer al ontmoet te hebben was het op 7 september 2012 dan zover. Hun trouwdag was aangebroken. De ceremonie vond plaats op de Westerbouwing in Oosterbeek, een prachtige locatie, zeker op een mooie zonnige dag in september.

Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Sander-Carolien-inzet1Carolien en Sander zijn beide werkzaam bij Defensie. En dat was op deze dag ook duidelijk te zien. Sander was in vol ornaat gekleed in een militair kostuum. Behoorlijk indrukwekkend vond ik zelf. Oogverblindend was Carolien met haar fantastische bruidsjurk en lange sluier. Dat het dus een militair huwelijk was mag duidelijk zijn. En wat is dat mooi!

Bij aankomst op de Westerbouwing stonden daar twee sabelwachten klaar om Sander en Carolien te ontvangen. Verderop in de tuinen van de Westerbouwing mochten de gasten onder de militaire erehaag door op zoek naar hun plek. En daar kwam ze, aan de arm van haar vader, Carolien als laatste onder diezelfde erehaag.Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Sander-Carolien-inzet2

“Volmondig ja-woord”

De ceremonie werd onder leiding van de ambtenaar van de burgerlijke stand en een geestelijke vanuit de Landmacht gevoerd. Prachtige muziek, indrukwekkende speeches en een volmondig ja-woord kwamen voorbij in de ceremonie. En natuurlijk mochten de witte duiven niet ontbreken.Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Sander-Carolien-inzet3

“een toren van bubbels”

Na een gezellige toast met een toren van bubbels en een heerlijk diner was het knallen die avond. Skyfly zorgde natuurlijk voor een overvolle dansvloer. Kortom een onvergetelijke avond als afsluiting van een prachtige dag.

Sander en Carolien, we kunnen terug kijken op een mooie trouwdag. Hartelijk bedankt en nogmaals van harte proficiat!

Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Sander-Carolien-inzet4

You may also like