Trouwen in Tilburg bij Villa Auberge du Bonheur | Linda & Bart

Een dag beginnen zonder een wolkje aan de lucht is altijd heerlijk. Strak blauw was de lucht, en strak blauw was ook het pak van Bart. Bij hem starte ik de dag, met een flinke dosis humor trok Bart zijn trouwpak aan. En was hij klaar om naar zijn Linda te vertrekken, hij kon niet wachten. Toch moest dat nog even want ook al zijn bruidegommen vaak snel klaar, bruidjes willen er alles aan doen om er heel bijzonder en prachtig uit te zien.

Linda was ontspannen, keek nog een keer naar buiten hoe mooi het weer van die dag was. Wat hadden ze nu al geluk, hun dag kon gewoon niet meer stuk. Eenmaal klaar stond ze te stralen voor de spiegel, ze was klaar voor Bart.

Nadat Bart’s wereld helemaal stil had gestaan toen hij zijn bruid zag vertrokken we naar Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen voor de fotoshoot. Een geweldige omgeving, ruim 3.500 hectare groot en daardoor uitermate geschikt om waanzinnige foto’s te maken. Met de uitgestrekte zandvlaktes, de prachtige lucht en Linda en Bart kon ik helemaal los gaan.

 

Villa Auberge du Bonheur

Het was tijd om te vertrekken naar de trouwlocatie. Auberge du Bonheur was voor de rest van de dag dé plek waar dé beste bruiloft van Tilburg op die dag zou worden gehouden! Auberge du Bonheur is een prachtige villa en Linda en Bart trouwden daar buiten met een muzikale opluistering van zangeres Simone. Met het nummer ‘dochters’ van Marco Borsato kwam Linda aan de arm van haar vader naar haar Bart. De ceremonie kon beginnen… Prachtige woorden kwamen voorbij, mooie nummers werden gezongen, het ja-woord klonk en de ringen werden aangeschoven. Ze waren getrouwd!

De champagne mocht vloeien en de taart werd aangesneden. Het feest kon nu officieel beginnen. Terwijl iedereen genoot van het prachtige weer, de drank en de hapjes werden de nodige leuke en maffe foto’s geschoten. Het was een fantastische bruiloft om te mogen fotograferen, iedereen heeft genoten maar ook zeker ik!

bart-linda-blog-01bart-linda-blog-02bart-linda-blog-03bart-linda-blog-04Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Linda-Bart-01 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Linda-Bart-06Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Linda-Bart-03 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Linda-Bart-04 Bas-Driessen-Photography-Bart-Linda-bruidsfotografie Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Linda-Bart-07 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Linda-Bart-08 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Linda-Bart-09bart-linda-blog-05bart-linda-blog-06

You may also like