Bruidsreportage bij de Meesterproef, Nijmegen en Slot Doddendael, Ewijk | Ramon & Janneke

Ramon en Janneke trouwden op 9 mei 2014. Dit vrolijke stel uit Puiflijk weet echt wat feesten is. Wat een mooie dag was dit! Het ontvangst was al allerhartelijkst, echt zoals wij Maas en Walers dat kennen…

Meesterlijke foto’s bij de Meesterproef in nijmegen

Nadat Ramon zijn Janneke had opgehaald zijn we naar Nijmegen gereden. Bij de Meesterproef hebben we echt een geweldig mooie fotoshoot gemaakt. Wat een ontdekking, deze locatie. Het is het voormalige complex van de Honigfabriek, de geweldige industriële sfeer biedt vele mogelijkheden tot het maken van mooie platen. Een locatie om zeker te onthouden dus.

Na een heerlijke lunch met de daggasten bij de ouders van Janneke thuis vertrokken we naar de mooie Boldershofkapel in Druten. Hier werd het huwelijk voltrokken door de Burgemeester van Druten. En ook al ben je Burgemeester, huwelijken voltrekken is niet je dagelijkse taak, dus het was nog even spannend, maar wat hij deed het leuk en er was een ontspannen sfeer. Tijdens de ceremonie klonk de heerlijke muziek van Sonny Sinay. Bekend van the Voice of Holland 2013.

Na de ceremonie en receptie vertrok iedereen naar Slot Doddendael te Ewijk voor het diner en natuurlijk de feestavond.

Knallen met MMOOZZ

Tijdens de receptie bleek al goed wat een mooie vriendengroep dit stel heeft. We hebben echt te gekke groepsfoto’s gemaakt. ’s Avonds heeft de band MMOOZZ er echt een mooi feestje van gemaakt. Ramon en Janneke zijn niet meer van de vloer afgeweest en dit was dan ook zo’n feestavond waar je zelf het liefste tot het einde zou blijven hangen.

Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Ramon-Janneke-12Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Ramon-Janneke-13Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Ramon-Janneke-14Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Ramon-Janneke-15Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Ramon-Janneke-01Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Ramon-Janneke-02Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Ramon-Janneke-03Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Ramon-Janneke-04Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Ramon-Janneke-05Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Ramon-Janneke-07Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Ramon-Janneke-08Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Ramon-Janneke-09bBas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Ramon-Janneke-10Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Ramon-Janneke-16Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Ramon-Janneke-17Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Ramon-Janneke-18Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Ramon-Janneke-19

You may also like