Creatieve Bruidsreportage in Nijmegen en Winssen | Dave & Saskia | Bruidsfoto Award 2015

Toen mijn goede vriend Dave me vroeg of ik zijn huwelijk wilde vastleggen, twijfelde ik geen moment. Al helemaal niet meer toen hij me zijn ideeën voor de fotoshoot vertelde. Want op het creatieve vlak zitten we op een lijn! Wat had ik zin in deze dag en wat gingen we een mooie platen maken!

In de voorbereidingen naar dit huwelijk toe heb ik ook vaak met Dave en Saskia gesproken over wat we gingen doen en hoe we dit gingen aanpakken. Voor hen was de deelname van hun kinderen aan het huwelijk ook enorm belangrijk. Deze hadden een centrale rol tijdens de dag.


Toen ik me ’s ochtends bij Saskia meldde werd ik toch wel even stil. Was was dit een mooie, stralende bruid! Nadat we een mooie lingerie shoot hadden gemaakt ging Saskia zich verder klaarmaken. Ondertussen heb ik van Dave bij zijn ouders wat mooie foto’s geschoten. Daarna weer snel naar Saskia om de aankomst van Dave vast te leggen. Wat was dit mooi, Iske was bij Saskia gebleven en Sep kwam heel stoer met zijn vader in de oude kever van Saskia haar moeder aangereden. En hoe trots kwam Dave weer naar buiten met zijn mooie bruid en kinderen!


We hebben met Dave, Saskia, Iske en Sep een hele mooie fotoshoot gedaan in het Drutens Bosje, wat deden deze kids het goed!


We gingen helemaal los!

Omdat Dave net als ik een creatieveling is hebben we hele vette locaties uitgezocht in Nijmegen. Zo ben ik weer teruggegaan naar De Meesterproef, wat echt een favoriet van me is. Ook hebben we hele mooie foto’s gemaakt bij De Vasim in Nijmegen, een culturele broedplaats voor kunstenaars en culturele organisaties. De oude fabriekshal van voormalig kunstzijdespinnerij NYMA heeft een bijzondere en unieke uitstraling. Hier konden we creatief gezien even helemaal los gaan!


Nadat we de fotoshoots erop hadden zitten zijn we naar het mooie, intieme Hooge Huys in Winssen gereden. Hier stonden vrienden en familie ons al op te wachten voor de ceremonie. Na deze mooie ceremonie konden we heerlijk buiten in de tuin van deze monumentale herenboerderij de taart aansnijden en lekker met z’n allen borrelen.


Na deze borrel hebben we in de bijbehorende Oranjerie genoten van een heerlijke BBQ. Tijdens deze bbq werden we muzikaal bijgestaan door het trio Nieuwe Helden. Wat een leuke gasten zijn dit! Geen enkel verzoekplaatje is ze te gek en ze geven er op een leuke wijze een heel eigen draai aan.


Na het diner hebben we nog wat mooie groepsfoto’s gemaakt tijdens de ondergaande zon. Wat een heerlijke dag was dit, zo mooi en intiem, prachtig. Dave en Saskia, ik heb met veel liefde mijn foto’s voor jullie gemaakt en hopen dan ook dat jullie hier nog veel van zullen genieten!


Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsfoto-Award-2015-Klaar-voor-de-HuwelijksdagBas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog07 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog09 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog10 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog11 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog12Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog13 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog14 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog15 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog16 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog17 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog18 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog20 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog19 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog21 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog22 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog23 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog24 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog25 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog26 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog27 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog28 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog29Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog06Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog05Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog04 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog03Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog01 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-dave-saskia-blog02

You may also like