Trouwreportage Tuinen van Appeltern – Rob & Dewy

Ik startte de ochtend van vrijdag 6 juni bij Dewy. Terwijl ik binnen kom is de visagist bezig om deze mooie bruid nog mooier te maken dan ze al is. Er hangt een relaxte sfeer en iedereen staat te popelen om deze mooie dag te starten. Wat voor een jurk zou ze straks aan hebben? Ze had al verteld dat het een grotere jurk zou zijn dan gemiddeld. Dus Dewy waar hangt die mooie jurk? En ik word doorverwezen naar boven… WOW! Schitterend. Dit gaat zeker een dag worden waar nog menigeen over na zal praten.

Ook bij Rob is iedereen vrolijk en klaar om er een fantastische dag van te maken. En hoe ziet ze er uit? Ja dat bleef natuurlijk nog even geheim. Maar het moment van het eerste aanzicht mocht komen. Eenmaal in Horssen aangekomen en uit de open witte koets gestapt te zijn kon de bruidegom dan ook echt niet meer wachten om zijn mooie bruid te zien. Ding dong, er werd aangebeld en daar stond zijn bruid in de deuropening. Het werd adembenemend stil, iedereen was onder de indruk, maar niet lang daarna een daverend applaus voor het bruidspaar in spé. De dag was officieel begonnen, er kon dus getrouwd gaan worden.

Vandaag zouden er twee ceremonies zijn, één voor de wet en één in de kerk. Terwijl de koets met Rob en Dewy wegreed bij hun huis haastte ik mij om naar de Boldershofkapel in Druten te rijden. Ik wilde immers de aankomst van de koets ook vastleggen. Daar kwamen ze aan, werkelijk een plaatje. De huwelijksceremonie in de 100 jaar oude kapel was prachtig, de lichtinval is super en dat in combinatie met het interieur maakt het een schitterende locatie. Na deze ceremonie vertrokken we richting Horssen, de kerk zat vol en onder begeleiding van het kerkkoor kwam Dewy aan de arm van haar beide vaders aangelopen richting het altaar. Een mooie dienst met mooie woorden in een mooi versierde kerk. Wat wil je nog meer.

Nu ze beiden officieel waren getrouwd kwam er een bijzonder moment. Rob en Dewy lieten twee duiven los. De duiven waren van de overleden opa van Dewy en maakten dit moment extra speciaal.

Foto’s maken in een inspirerende omgeving

Na een kort bezoek aan het graf van haar oma vertrokken we richting de Tuinen van Appeltern, Nederlands grootste en mooiste tuinideeënpark. Met zijn diversiteit aan tuinen is het een fantastische locatie voor een bruidsreportage. Het ging vanzelf, ik had zo’n ontzettende goede klik met het bruidspaar waardoor het leek alsof we elkaar al jaren kenden. En als dat dan het geval is dan zie je dat meteen terug in de foto’s.

Maar het werd tijd om naar de feestlocatie te gaan. Alle gasten stonden te wachten bij Hotel en Restaurant de Twee Linden in Beneden-Leeuwen. Dewy en haar bruidegom werden warm onthaald door familie en vrienden. Terwijl een aantal leden van de familie op de djembe’s speelden liepen zij door naar de bruidstaart en de champagne.

Na een overheerlijk diner begon de feestavond. Deze keer geen huwelijks dj maar een heuse Molukse band en als je weet dat die er staan dan zorg maar zeker dat je je dansschoenen hebt aangetrokken want stil staan zal je niet. Een waanzinnig feest barstte los dat nog uren zou gaan duren. Alles bij elkaar een heerlijke en bijzonder mooie dag. Wat heb ik toch een schitterend beroep.

Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Rob-Dewy-01 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Rob-Dewy-02 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Rob-Dewy-03 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Rob-Dewy-04 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Rob-Dewy-05 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Rob-Dewy-06 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Rob-Dewy-07 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Rob-Dewy-08 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Rob-Dewy-09 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Rob-Dewy-10

You may also like