Bruidsreportage in de Maassilo Rotterdam | Kelly & Joost

Wat een inspirerende fotolocatie is de Maassilo in Rotterdam! Samen met het bruidspaar Kelly en Joost heb ik hier foto’s mogen maken. Waanzinnig gewoon.

Maar daar begon de dag niet mee. Ik was op vrijdag 5 juni vertrokken naar Capelle aan de IJssel want hier zou Joost zijn bruid ophalen. Kelly stond gespannen te wachten op haar kerel samen met zijn en haar familie. En daar was het dan… een stil moment, ze keken elkaar aan, een innige kus, ze waren klaar om vandaag elkaar het ja-woord te gaan geven.

Maar eerst vertrokken we richting de Esch, een natuurparkย in Rotterdam. De zonnestralen schenen prachtig door de bomen en zowel Joost als Kelly straalde net zo. Om een lekker contrast in de fotoshoot te krijgen vertrokken we hierna naar de Maassilo in Rotterdam. Een unieke locatie ook wel bekend om zijn vette dance feesten. Het contrast tussen de foto’s in het park en de foto’s bij de Maassilo is fantastisch.

Maar er moest uiteraard ook nog getrouwd worden. Het Stadhuis van Rotterdam is dan ook indrukwekkend en hier wilden Joost en Kelly elkaar eeuwige trouw beloven. Een prachtige ceremonie was het zeker, en al helemaal met de mooie speeches van beide vaders.ย Nu ze waren getrouwd mocht dat natuurlijk gevierd worden. Midden in de binnenstad om de hoek bij de Koopgoot werden de flessen champagne open getrokken en de taart aangesneden bij Staal. Het was feest…!

Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joost-Kelly-01 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joost-Kelly-02 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joost-Kelly-03 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joost-Kelly-04 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joost-Kelly-05 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joost-Kelly-06 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joost-Kelly-07 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joost-Kelly-08 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joost-Kelly-09 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joost-Kelly-10 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joost-Kelly-11 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joost-Kelly-12 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joost-Kelly-13 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joost-Kelly-14 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joost-Kelly-15 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joost-Kelly-16 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joost-Kelly-17 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joost-Kelly-18 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Joost-Kelly-19

You may also like