Trouwen op een eiland bij het water bij de Heische Hoeve in Loosbroek | Monique & Corné

Trouwen op een eiland. Wow dat klinkt helemaal te gek toch? Monique en Corné gaven elkaar het ja-woord op een eiland. Maar waar is dat eiland dan? Bij de Heische Hoeve in Loosbroek. Een oude kersenboerderij, het landgoed, de boomgaard, de riante tuin en de zalen passen helemaal bij een bruiloft in landelijke sfeer.

Jolanda Kok van C’est La Vie Weddings was er aanwezig als ceremoniemeester om te zorgen dat alles vlekkeloos zou verlopen. Annique, een goede vriendin van Monique, had alles verzorgd qua styling. En dat zag er ontzettend tof uit! Alles klopte gewoon.

Bij de Heische Hoeve waren zowel Monique als Corné beide aanwezig toen ik ’s morgens aankwam. Op de boerderij hebben ze twee patio’s. Zodoende had ieder zijn eigen ruimte met zijn eigen mensen om de dag te kunnen starten. Monique werd vooral omringt door veel vrouwen, terwijl Corné vooral heel relaxed zich aan het voorbereiden was met zijn zus en een van zijn beste vrienden.

Ze zouden elkaar voor het eerst buiten zien. Monique zou vanaf het eiland over de brug naar haar groom-to-be lopen. Iedereen was er klaar voor. Zelfs de dochters van Corné werden een beetje zenuwachtig. Het moment was daar… toen de blik in elkaars ogen viel moest toch echt iedereen wel even slikken. Prachtig zo’n moment.

 

prachtige ceremonie

De ceremonie werd voltrokken door Con Bolderman, een babs die je meegemaakt moet hebben. Want wat is die kerel reteleuk met zijn ceremonie’s! Zo persoonlijk en vol gevoel maar tegelijkertijd ook een en al humor. Het heeft inhoud, en… het is niet met een kwartiertje klaar. Nee ook deze ceremonie van Con was genieten, volop!

Het was tijd voor taart en champagne! Met een fantastische bruidstaart van Sak en de prachtige Champagne trailer van Buitengewoon Bubbels kon het los. Een gezellige middag met familie en vrienden, zoals het hoort.

Tijd om de magen te vullen. Fantastische catering, van Zoggel Catering, ik kan niet anders zeggen. Vlees en vis werd gebakken op een grote smoker BBQ. Ondertussen konden mensen zich ook nog even vermaken met een Photo Booth in een VW busje. En dat… is altijd leuk.

De Heische Hoeve is een super locatie als het ook om feesten gaat. Nou was mijn verwachting al wel hoog met deze gasten, maar man-o-man wat een bruiloft. Niemand heeft stil gestaan die avond. Iedereen stond te dansen. En al helemaal toen er ook nog eens een saxofonist kwam optreden. En dat blijft toch altijd een mooi effect, live muziek in combinatie met een dj. Maar dat kan je dan ook verwachten van Sax With The DJ. Ik heb genoten die dag en kijk er graag op terug!

www.landelijkebruiloft.nl
www.sakhemelsecreaties.nl
www.babscon.nl
www.buitengewoonbubbels.nl
www.vanzoggelcatering.nl
www.saxwiththedj.com

You may also like