Trouwen op een eiland in Italië | Marthe & Robbin

Een Destination Wedding, altijd leuk om te doen. Als bruidsfotograaf kom je in Nederland op de mooiste plekjes, maar hoe gaaf is dat als je dit ook in het buitenland mag doen!

Zo mocht ik met Marthe en Robbin mee naar het mooie Monte Isola in Italië. Monte Isola is een prachtig autovrij eiland in het meer van Iseo. Op dit eiland staat het prachtige Castello Oldofredi, waar we enkele dagen mochten vertoeven. 

De huwelijksdag van Marthe en Robbin begon dan ook met een heerlijk Italiaans zonnetje. Nadat Marthe en Robbin elkaar, samen met hun lieve dochter Maud hadden gezien, gingen we al wandelend op zoek naar mooie plekjes om een paar gave foto’s te maken. Maar we moesten de tijd goed in de gaten houden, want er zou een heuse Riva Boot op ons wachten. Hiermee hebben we een gaaf boottochtje gemaakt over het mooie meer van Iseo. Hierna snel weer terug en ons opmaken voor de ceremonie. Die twee Italiaanse dames hebben er een waar feestje van gemaakt. Ook het diner en feest konden niet meer stuk, een voordeel van een Destination Wedding is dat je er tot het einde van het feest bij kunt zijn, wat een mooi feestje was dat!

De volgende dag vloog ik weer naar huis, ook dit zal ik niet snel vergeten, want we gingen met een groot deel van het gezelschap allemaal met dezelfde vlucht weer naar Nederland. Wat een heerlijke gezelligheid was dat!

You may also like

Leave a comment