Trouwen tijdens Corona tijd

Wij maken het mogelijk voor jullie!

We hebben de handen ineengeslagen met een waanzinnige buitenlocatie en een luisterrijke trouwambtenaar om er voor te zorgen dat de bruidsparen van nu toch kunnen gaan trouwen, ondanks dat we last hebben van de regels omtrent Corona.

Completer dan dit kan nu niet!

Als ondernemers uit de trouwbranche hebben we de koppen bij elkaar gestoken en hebben een prachtig trouwconcept klaargestoomd. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat het draait om de beleving als je gaat trouwen.

En daar heb je het dan… Een waanzinnige locatie: Buitengoed Ruysbos, een prachtig bos midden in het Land van Maas en Waal. Een hartveroverende Babs (Trouwambtenaar) Con Bolderman. En Bas Driessen, initiatiefnemer en onwijs enthousiaste fotograaf.

Samen met nog meer trouwbranche ondernemers zoals live muziek, video en bruidstaart zorgen zij dat er een prachtige, maar zeker ook veilige ceremonie gehouden kan worden. En niet alleen een ceremonie, nee het is completer dan dat. Het is een beteugelde versie van je oorspronkelijke bruiloft!

Meer dan alleen het ja-woord

Ons trouwconcept is meer dan alleen het ja-woord. Het is onder andere inclusief een bruidsreportage, een ceremonie met livemuziek én niet te vergeten de bubbels en bruidstaart. Het is een trouwbeleving die, ondanks de sores van het Corona virus, als een magische herinnering voor altijd bij zal blijven. Een die intiem is samen met je meest dierbare dicht bij je, zelfs met de 1,5 meter regel. Want natuurlijk hebben we daar rekening mee gehouden. De gehele ceremonie en alles er om heen is geheel volgens de regelgeving van het RIVM en de overheid.
En als straks dan alles weer terug naar het normale is kan je alsnog dat oorverdovende feest geven. Juist dan, want denk er aan dat iedereen dan wel zin heeft in een feestje!

Wacht niet maar trouw nu!

Wil jij ook een keer met ons alle mogelijkheden bespreken maak dan een afspraak.
Want bij ons kan je gewoon nú trouwen!

maak een afspraak

Bas Driessen Photography

Bas Driessen Photography

De bruidsfotograaf waarvan het fotograferen van jullie verhaal, het vertellen van de emoties die erachter zitten, zijn ware passie is. Iedere bruiloft weer komt er een eindeloze energie in hem naar boven die ervoor zorgt dat de hele dag vastgelegd wordt zoals deze is; romantisch, stoer, sexy en liefdevol.

Bas geeft contrast met zijn eigenheid, zijn goede vibe en zijn humor… Als initiatiefnemer van Buiten Goed Trouwen weet hij als geen ander hoe te moeten anticiperen bij jullie bruiloft. Zijn creatieve brein ziet alles en maakt sprongetjes zodra jullie het ja-woord geven.

Babs Con Bolderman

Babs Con Bolderman

Een persoonlijk verhaal tijdens de ceremonie op de dag van je leven, jullie Huwelijk! Babs Con sluit het huwelijk op een ontspannen en intieme manier, waarin humor en interactie sleutelwoorden zijn voor de werkwijze van deze trouwambtenaar.

Nu op dit moment de huwelijksceremonie het grootste hoogtepunt is en het natuurlijk draait om om het Ja-woord, zal Con het tot een onvergetelijk moment maken. De ceremonies met Con als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand zijn losser en leuker. Een feestelijkheid op zich!

Buitengoed Ruysbos

Buitengoed Ruysbos

Midden in de natuur en aan het water vind je een uniek bos. Centraal gelegen in het prachtige Land van Maas en Waal. Buitengoed Ruysbos is gelegen in een privé bos van 2,5 ha. Dit buitengoed ligt direct een uniek authentiek binnenwater.

Een uniek stukje natuur wat voor jullie ceremonie helemaal afgezonderd is van de buitenwereld. Je kan intens genieten met je naaste tijdens jullie ceremonie.

Ruysbos heeft verschillende plekken welke ingericht kunnen worden voor een allesomvattende ceremonie. Overdag of romantisch naast het water bij ondergaande zon.

Trouwliedjes

Trouwliedjes

De mooiste trouwliedjes voor jullie bruiloft! Jullie mooiste dag verdient de mooiste muziek, zeker op dit moment! Een romantische song tijdens jullie ja-woord.

Samen kiezen we de nummers die het beste bij jullie passen. Die jullie verhaal vertellen en die het moment specialer maken.

Bij Trouwliedjes kiezen we voor ceremonies alleen voor echt live! Dat wil zeggen dat wij niet met orkestbanden werken, maar alleen met live muzikanten.

Dit omdat je met live muziek echt een verschil kunt maken en op het moment kunt inspelen.

Cheffi's Pastries

Cheffi's Pastries

Cheffi's Pastries is uniek, net als de ingrediënten die ze gebruikt in haar gebak. Ines heeft speciaal voor Buiten Goed Trouwen een serie ontworpen welke prachtig aansluit bij het geheel.

Cheffi's Pastries staat voor beleving. Wat het inhoud? Ze witl graag dat er een volledige beleving is bij het eten, zien, proeven, ruiken van de taart. Geuren die je weer terug kan nemen naar die ene speciale dag, juist nu!

Joeri van den Kieboom - Video

Joeri van den Kieboom - Video

Hoe bijzonder is het als jullie je bruiloft kunnen herbeleven? Juist op dit moment is het vangen van de emotionele en mooie momenten belangrijk.

Het is écht. Het is authentiek. Het verhaal van nu met jullie in de hoofdrol vind je door middel van highlights terug in jullie trouwfilm, gemonteerd op prachtige muziek.

Over 10 jaar kan je nog steeds met een lach en traan terugkijken naar nu. Een bijzondere tijd, een bijzondere ceremonie die daarom bijzonder goed moet worden vastgelegd.

een prachtplek om te trouwen

Met alleen maar top trouw leveranciers

Buiten Goed Trouwen betekent een bruiloft met bijvoorbeeld:

 

 

 • Waanzinnige locatie
 • Luisterrijke Trouwambtenaar
 • Enthousiaste Bruidsfotograaf
 • Live muziek
 • Bruidstaart
 • Energieke Videograaf
 • Backdrop
 • Zitplekken
 • Statafels
 • Styling van locatie
 • Bloemdecoraties
 • Prosecco en andere dranken

Een Babs, fotograaf, live muziek, bruidstaart, videograaf en een toffe locatie! Veel is mogelijk!

Want je wilt een complete bruiloft, wij hebben diverse meer mogelijkheden om jullie trouwdag nog verder uit te breiden. Informeer naar de mogelijkheden.

informeer naar de mogelijkheden

 

Hoe kan jouw bruiloft er uit zien

tijdens Corona tijd

.

gezocht

Heb jij een mooie locatie waarvan je denkt dat deze geschikt is, laat het dan weten.
Graag ga ik met jullie in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

neem contact op

buitengewoon uniek