Bruiloft bij Beach Club Puur | Bennie & Kimara

Vrijdag 15 mei vertrok ik richting Raamsdonk. Daar zou Bennie zijn Kimara voor het eerst gaan zien in de Lambertus Kerk. Deze Lambertus Kerk is een oude grote kerk welke nu nog dienst doet voor evenementen en is het dus ook mogelijk om hier voor de wet te trouwen. Bij het altaar stond Bennie klaar terwijl Kimara aan kwam lopen aan de hand van haar vader. Wat een prachtig beeld was dit en je kon meteen aan Bennie zien dat hij toch even moest slikken.

Na een prachtig mooie ceremonie vertrokken we naar Beach Club Puur in Drimmelen, een toffe locatie aan het water. Nadat het bruidspaar de taart had aangesneden en had geproost met een goed glas champagne ging ik met Bennie en Kimara naar de fotoshoot locatie. Een industriรซle jachtwerf in de buurt.ย Bij dit soort locaties moet je mij altijd afremmen want hier word ik altijd ontzettend enthousiast van. Heerlijk spelen met de omgeving, het licht en de ruwe materialen. Dat levert altijd een uniek plaatje op.

Ondertussen waren de daggasten volop aan het genieten buiten op het terras in de zon, de hapjes en de drank werden met genot genuttigd. Eenmaal terug hebben we samen met de vriendengroep een super toffe “hangover” foto geschoten. Typisch een tof beeld wat bij Bennie, Kimara en hun vrienden past.

Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Bennie-Kimara-01 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Bennie-Kimara-02 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Bennie-Kimara-03 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Bennie-Kimara-04 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Bennie-Kimara-05 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Bennie-Kimara-06 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Bennie-Kimara-07 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Bennie-Kimara-08 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Bennie-Kimara-09

You may also like