Wishes and Weddings

Welkom aanstaande Bruidsparen!

komen jullie ook?

TICKETS

 

Deze tijd heb je nog om je exclusieve tickets te bestellen voor het Wishes Event Kloosterhotel Willibrordhaeghe te Deurne.

 

Koop hier jullie tickets en wees erbij!

Welkom aanstaande Bruidsparen!

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen en wat leuk dat je de site van Wishes and Weddings bezoekt! Mijn naam is Antoinette Zunnebeld en ik ben eigenaar van de mooiste en persoonlijkste Trouw Events van Nederland, Wishes and Weddings. Althans, dat zeggen onze bruidsparen en trouwprofessionals. Ik ga jullie uitleggen waarom een bezoek aan de Wishes Events jullie veel reistijd gaat besparen en vele afspraken.

Een beleving op zich

 

Sinds 2009 zijn de Wishes Events een begrip in de trouwbranche en worden ze met hoge cijfers door de aanwezige bruidsparen beoordeeld. Het samen bezoeken van een Wishes Event is dan ook een beleving op zich. Nee, geen gewone trouwbeurs maar een plek waar jullie inspiratie, beleving en vooral ervaringen opdoen om jullie huwelijksdag onvergetelijk te maken.
De aanwezige trouwprofessionals zijn door ons geselecteerd op hun professie, ervaring en uitstraling, maar vooral passie voor het vak. En die leveranciers zoeken jullie toch voor jullie huwelijksdag? Doordat jullie de hele middag aanwezig zijn is er alle tijd om alle trouwprofessionals langs te gaan en met hen persoonlijk in gesprek te gaan. En hebben jullie een klik dan kunnen jullie gelijk spijkers met koppen slaan. Je vindt bij ons vrijwel alle discipines vertegenwoordigd en dat bespaart dus enorm veel tijd!
Een bezoek aan één van onze Wishes Events is het dan ook meer dan waard om jullie hiervoor in te schrijven. Zie ik jullie dit komende najaar op één van de Wishes Events?
Lees vooral de ervaring van drie koppels die de Wishes Events afgelopen seizoen bezocht hebben.

Wat maakt Wishes & Weddings nu zo bijzonder?

De ervaringen van andere bruidsparen