Een Zeeuwse Bruiloft | Chris & Lydia

Voor de bruiloft van dit leuke stel uit Papendrecht mocht ik afreizen naar Zeeland. Omdat Lydia een Zeeuwse is kozen zij en Chris ervoor de bruiloft in Zeeland te vieren. Nadat ik echt ontzettend vroeg vertrok kwam ik op een mooie zonnige dag al tijdig in de ochtend aan bij Lydia in Meliskerke.

Voor de fotoshoot gingen we eerst naar de vuurtoren in Westkapelle waar Chris Lydia ten huwelijk had gevraagd. Wat een lol hebben we hier gehad, ja echt op z’n Hollands hadden we te maken met onhandige Duitsers die steeds weer precies in ons beeld gingen staan! Nadat we hier uiteindelijk toch hele mooie foto’s hebben gemaakt zijn we naar Boerderij Krabbeneiland gegaan. Hier hebben we heerlijk tussen de koeien onze foto’s geschoten, ook al was het voor Lydia wel een beetje onwennig.

Vervolgens zijn we naar De Abdij in Middelburg gereden. Wat een geweldig mooie locatie! Na hier een mooie fotoshoot te hebben gedaan was het tijd voor het serieuze werk. Er moest tenslotte ook nog getrouwd worden!

Een mooie boottocht en lunch in Veere volgde, waarna we te voet naar het gemeentehuis van Veere zijn gegaan. Hier werd dan eindelijk getrouwd!

Nadat de bruidstaart in het Badpaviljoen te Domburg werd aangesneden hebben Chris en Lydia na het diner hun huwelijk ook nog voor de kerk laten voltrekken. Dit gebeurde in de imposante maar prachtige Grote Kerk in Veere. Wow, wat was dit mooi!

Chris en Lydia, bedankt dat ik jullie huwelijk mocht vastleggen. Ik vond het echt een geweldig mooie dag!

Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Chris-Lydia-blog01Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Chris-Lydia-blog02Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Chris-Lydia-02Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Chris-Lydia-blog03 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Chris-Lydia-blog04 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Chris-Lydia-blog05Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Chris-Lydia-blog06Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Chris-Lydia-blog07Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Chris-Lydia-blog12Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Chris-Lydia-blog08 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Chris-Lydia-blog09 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Chris-Lydia-blog10 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Chris-Lydia-blog11Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Chris-Lydia-blog13Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Chris-Lydia-blog14

You may also like