Een Brabantse bruiloft | Marc & Narda

Op 11 juli 2014 waren Marc en Narda beide vroeg in de ochtend druk bezig om zich klaar te maken voor hun trouwdag. Ik begon de dag bij Narda, die samen met haar zussen druk in de weer was. De laatste krul werd gezet en de jurk kon aan. Ook al was zus Femke nu al een beetje zenuwachtig omdat ze later die dag voor Marc en Narda zou zingen, samen met Narda’s andere zus Eline zorgden zei ervoor dat Narda zou stralen die dag.

Bij Marc thuis ging alles heel relaxed, samen met zijn ouders bereide hij zich voor op zijn prachtige trouwdag. Hij was er klaar voor en vertrok dan ook naar zijn Narda. Er werd aangebeld op nr. 40 en daar was ze… beeldschoon.

We vertrokken naar de fotolocaties, eerst naar het buitengebied van Prinsenbeek en daarna naar een graffiti wand. Marc is leraar maar daarnaast zelf ook ontzettend creatief. Deze graffiti wand had hij speciaal voor deze gelegenheid zelf gemaakt. Heerlijk zo’n contrast met foto’s in de natuur en deze bonte creatie.

Drimmelen was mijn volgende adres voor mijn navigatie. Een prachtig kerkje hebben ze aan de Herengracht in Drimmelen. Klein, idyllisch, romantisch. Met een prachtig lichtinval. Na een luids ja-woord voor de wet begonnen we aan “Route du Marc & Narda”.

 

Route du Marc & Narda

“de Route du Marc & Narda” was een rit langs diverse locaties waar verschillende elementen gepland stonden. Allereerst kwamen we aan, na een groene route door het Brabantse landschap, bij basisschool de Marcoen. De school waar Marc leraar is had een verrassingsprogramma voor het kersverse bruidspaar gepland. Alle leerlingen deden een dans, hadden een gezamenlijk cadeau en werden uiteindelijk getrakteerd door hun meester en zijn vrouw. Wat een feest!

We vervolgde de route naar De Fazanterie in Ulvenhout, de plek waar alle gasten de gelegenheid kregen onder het genot van een hapje en een drankje het bruidspaar te feliciteren. Na wat gezellige uurtjes was het weer tijd om de “Route du Marc & Narda” op te pakken. Dit keer naar Hoeve Klein-Zundert waar het diner en feest zou plaatsvinden. Indrukwekkende speeches werden gehouden tijdens een voortreffelijk diner. Iedereen was er klaar voor… het grote feest mocht beginnen!

bruidsreportage-bas-driessen-fotografie-marc-narda-blog-01Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Marc-Narda-01 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Marc-Narda-02 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Marc-Narda-03 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Marc-Narda-04 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Marc-Narda-05 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Marc-Narda-06 bruidsreportage-bas-driessen-fotografie-marc-narda-blog-02Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Marc-Narda-07

You may also like