Bruidsreportage bij Fort Vechten in Bunnik | Koen & Monique

Dit Utrechtse stel trouwde op een van de heetste dagen van het jaar. Nadat we in het Wilhelminapark heerlijk ontspannen foto’s hadden gemaakt gingen we naar Fort Vechten in Bunnik. Op deze prachtige locatie werd de ceremonie buiten gehouden wat, vind ik, toch altijd net een extra touch aan je trouwdag geeft. Na de taart, borrel en het diner hebben we heerlijk in de avondzon gedineerd.

Hierna hebben we nog wat mooie groepsfoto’s gemaakt bij de ondergaande zon. Het feest in het fort zelf was echt een toppertje. De band Jamento kreeg al snel iedereen op de dansvloer, en hield ze ook daar!

 

Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Koen-Monique-Fort-Vechten-blog-01 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Koen-Monique-Fort-Vechten-blog-02Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Bruidsfoto-Koen-en-Monique-02 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Bruidsfoto-Koen-en-Monique-01Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Bruidsfoto-Koen-en-Monique-03Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Bruidsfoto-Koen-en-Monique-05Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Bruidsfoto-Koen-en-Monique-06Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Bruidsfoto-Koen-en-Monique-09Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Bruidsfoto-Koen-en-Monique-07Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Bruidsfoto-Koen-en-Monique-08 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Koen-Monique-Fort-Vechten-blog-04 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Koen-Monique-Fort-Vechten-blog-05 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Koen-Monique-Fort-Vechten-blog-06 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Koen-Monique-Fort-Vechten-blog-07 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Koen-Monique-Fort-Vechten-blog-08 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Koen-Monique-Fort-Vechten-blog-09 Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Koen-Monique-Fort-Vechten-blog-10Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsreportage-Bruidsfoto-Koen-en-Monique-11

You may also like