Bruidsfoto Award 2015

genomineerd in de categorie "klaar voor de huwelijksdag"

Wat een lekker begin van het nieuwe bruiloft seizoen. Eindelijk mogen we het bekend maken… Wij zijn genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2015, in de categorie “Klaar voor de Huwelijksdag”.

Een aantal weken geleden werden we gebeld door Femke van Bruid en Bruidegom magazine met dit fantastische nieuws. Het bericht “je bent genomineerd voor de BFA 2015” was geweldig natuurlijk, en al helemaal toen ik hoorde welke foto. Afgelopen jaar was een jaar met werkelijk prachtige en unieke bruiloften. Eén daarvan was van Saskia en Dave, goede vrienden van ons. Ik had het voorrecht om ook hun bruiloft te mogen fotograferen. Dat daarvan nu een foto van is genomineerd voor de Bruidsfoto Award is voor ons alle vier natuurlijk een geweldige toevoeging op die schitterende dag.

Bas-Driessen-Fotografie-Bruidsfoto-Award-2015-Klaar-voor-de-Huwelijksdag

Achter haar moeders kaptafel, met een glimlach vol liefde, was Saskia klaar voor haar Huwelijksdag. Klaar om later haar Dave het ja-woord te gaan geven. Wat Dave nog niet wist is dat we ’s morgens eerst nog een fotoshoot hadden gemaakt in boudoir stijl als verrassing voor later. Deze ging geweldig en we hadden schitterende foto’s gemaakt, in deze laatste foto kan je dan ook duidelijk zien dat Saskia had genoten van dit moment en dat haar nog een geweldige dag stond te wachten.

bruidsfoto award 2015

klaar voor de huwelijksdag

 

 

De internationale Bruidsfoto Award-vakjury maakte 15 januari 2015 de nominaties bekend van de prestigieuze fotoverkiezing. Uit een recordaantal van bijna 3.000 inzendingen koos de jury 80 foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2015.

De Bruidsfoto Award wordt dit jaar voor de elfde keer op rij georganiseerd. In de acht categorieën zijn telkens tien foto’s genomineerd. Alle genomineerde foto’s zijn te vinden via de website www.bruidsfotoaward.nl.

Tot 15 mei 2015 kunnen aanstaande bruidsparen en collega-vakfotografen hun stem, twee per categorie, uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via www.bruidsfotoaward.nl. Hopelijk krijgen wij jullie stem!

Op 1 juni 2015 worden, tijdens een feestelijke prijsuitreiking, de winnaars bekend gemaakt van de Bruidsfoto Award 2015. Daarnaast wint de bruidsfotograaf met de meeste publieksstemmen de prestigieuze titel Overall Winnaar 2015. Hoe mooi zou dat zijn. Dus wacht niet en stem…