Valéry & Elke

Bruidsreportage

Op 15 oktober vertrok ik naar een van de mooiste provincies van Nederland, Limburg. Want hier trouwden Elke en Valéry op Chateau de Raay in Baarlo. Een prachtige dag met de zon hoog aan de hemel. Iedereen was zeer opgetogen en niet alleen aan het genieten van het weer maar vooral van dit heerlijke bruidspaar. Chateau de Raay, al een top locatie op zich, heeft een mooie grote tuin waar we dan ook meteen de bruidsreportage konden fotograferen. Valéry is een geweldige kerel met veel humor, waardoor we natuurlijk snel los kwamen en daardoor prachtige bruidsfoto’s konden schieten. Ook al rende af en toe hun kinderen al spelend door de shoot heen. Geweldig!

Dat achteraf dit een bijzondere bruidsreportage zou worden wisten we toen nog niet. Maar uiteindelijk is één van de foto’s uit deze huwelijksreportage de winnende foto van de Bruidsfoto Award 2012 geworden. Tja en dan wordt zo’n dag nog specialer dan dat deze uiteindelijk al was.

Dit fantastische stel gaf elkaar uiteindelijk het ja-woord in het schitterende Chateau de Raay. Daarop volgend een heel gezellige borrel, toast en natuurlijk een over heerlijke taart.