BEZOEK ONS OP DE
LOVE & MARRIAGE BEURS
VAN NELLE FABRIEK ROTTERDAM

Wat is er leuker dan je een hele dag onder te dompelen in de sfeer van jullie bruiloft, ideeën op te doen en de laatste trends te spotten. Echt alles onder 1 dak te vinden, van bruidsjurk tot dj, van bruidsboeket tot ringen en natuurlijk jullie bruidsfotograaf. Ook nu weer staat Bas Driessen Fotografie op dé bruidsbeurs van Nederland, de Love & Marriage Beurs. Je kan ons op 27 en 28 januari 2018 ontmoeten in Rotterdam, in de Van Nelle Fabriek. Op 17 en 18 maart kan je onze bruiloften beleven in Utrecht.

Kom ook naar deze beurs, ontmoet ons en beleef onze bruiloften door te bladeren in een van onze vele trouwalbums. Gezellig en geheel vrijblijvend spreken we elkaar en kunnen we dan al zien of er een klik is.

Ervaar daarnaast de Nationale WeddingShow, de grootste XXL catwalkshow gepresenteerd tegelijk met de Love & Marriage Beurs. Dit is echt de allerleukste dag uit voor je bruiloft!

Willen jullie komen?
Koop dan nu alvast je tickets met online korting:

Tickets


Geniet alvast van deze sfeerimpressie:


Als je niet naar een van deze beurzen kan komen dan plannen wij graag een kennismakingsgesprek met jullie in. Op deze manier kunnen jullie alsnog door onze demo albums bladeren en kan ik jullie alle ins-en-outs vertellen over hoe wij te werk gaan.
Maak hier een vrijblijvende afspraak.