Love and Marriage Beurs Eindhoven en Rotterdam

Wat is er leuker dan je een hele dag onder te dompelen in de sfeer van jullie bruiloft, ideeën op te doen en de laatste trends te spotten. Echt alles onder 1 dak te vinden, van bruidsjurk tot dj, van bruidsboeket tot ringen en natuurlijk jullie bruidsfotograaf. Ook nu weer staat Bas Driessen Fotografie op dé bruidsbeurs van Nederland, de Love & Marriage Beurs. Je kan ons op 21 en 22 januari 2017 ontmoeten in Eindhoven, Beursgebouw. Een week later kan je onze bruiloften beleven in Rotterdam, op 28 en 29 januari 2017 in de Van Nelle Fabriek.

Kom ook naar deze beurs, ontmoet ons en beleef onze bruiloften door te bladeren in een van onze vele trouwalbums. Gezellig en geheel vrijblijvend spreken we elkaar en kunnen we dan al zien of er een klik is.

Ervaar daarnaast de Nationale WeddingShow, de grootste XXL catwalkshow gepresenteerd tegelijk met de Love & Marriage Beurs. Dit is echt de allerleukste dag uit voor je bruiloft!

Willen jullie komen?
Koop dan nu alvast je tickets met online korting:

TICKETS

Geniet alvast van deze sfeerimpressie:


Als je niet naar een van deze beurzen kan komen dan plannen wij graag een kennismakingsgesprek met jullie in. Op deze manier kunnen jullie alsnog door onze demo albums bladeren en kan ik jullie alle ins-en-outs vertellen over hoe wij te werk gaan.
Maak hier een vrijblijvende afspraak.

You may also like